Δεν θα φτάσουν ποτέ τα 44!

Όσες φιέστες κι αν κάνουν ο Ολυμπιακός παραμένει η μεγαλύτερη ομάδας της χώρας και σήμερα, αποχαιρετώντας μια κακή σεζόν, δίνει ραντεβού για τον τίτλο του 2019.  

Δεν θα φτάσουν ποτέ τα 44!

Οι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το άμεσο ξεσκαρτάρισμα, σε συνδυασμό με την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς θυμίζουν τον πρώτο χρόνο του ισχυρού άνδρα της ομάδας στο τιμόνι της διοίκησης. Τότε που είχε φέρει αμέσως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και είχε κρατήσει έναν -κυρίως- ελληνικό κορμό από την ομάδα της προηγούμενης σεζόν. Διαβάστε σήμερα στο ΦΩΣ το πλήρες θέμα του Χρήστου Μεγγλίδη αλλά και όσα πρέπει να ξέρετε για τον Βραζιλιάνο Ντουράντο που προτάθηκε για τη θέση του φορ στον Πειραιά.

Ακόμα, δείτε στις χορταστικές σελίδες του Φωτός όσα έγιναν χθες στα γήπεδα της Super League όπου η ΑΕΚ για δεύτερη φορά φέτος έκανε φιέστα, ο ΠΑΟΚ γιόρτασε κι αυτός το δικό του πρωτάθλημα, ενώ ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε με τεσσάρα τη σεζόν και ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Europa League.

Διαβάστε επίσης και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκεί όπου ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλαν ξανά τα μαχαίρια με αφορμή την μεταβίβαση της ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες είχαν δύο ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες. Ένα για να δεχθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ την πρόταση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ κι ένα για να... την απορρίψει.

Το ΦΩΣ κυκλοφορεί και σήμερα σε 20 σελίδες που περιέχουν όλες τις αθλητικές δραστηριότητες από όλα τα σπορ και πλούσια θεματολογία από όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του εξωτερικού.