«ΜΙΣΟΣ» ΘΡΥΛΟΣ

ΧΩΡΙΣ «ΣΠΙΘΑ» ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ο Ολυμπιακός «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο και παρότι «πέταγε» στο δεύτερο δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ (1-1)

«ΜΙΣΟΣ» ΘΡΥΛΟΣ

Δεν «διάβασε» καλά το ματς και ο Μαρτίνς, το διόρθωσε στη συνέχεια, με την ομάδα να αλλάζει ρυθμό, αλλά να αρκείται στην ισοπαλία.

Η αγωνιστική μετάλλαξη στην επανάληψη δεν έφερε την ανατροπή, παρά μόνο την ισοφάριση με το πέναλτι του Βαλμπουενά στο 64’ * Πάλι από στατική φάση δέχτηκαν γκολ οι «ερυθρόλευκοι», με τον εντελώς αφύλακτο ‘Ινγκασον στο 29’ να εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση του Σα * Η αλλαγή του Μαρτίνς με τον Σουντανί πριν από το τέλος του ημιχρόνου έπαιξε ρόλο, με τον Αλγερινό πάντως να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη.

Στα δύο πέναλτι, το ένα! * Κακή η διαιτησία του Ισπανού Μαρτίνεθ, που, εκτός των άλλων, δεν τιμώρησε την παράβαση του Ελ Καντουρί στον Ποντένσε στο 49’ και αρκετές φορές δεν έκανε σωστή χρήση του πλεονεκτήματος.

Ο ηρωικός Αβραάμ, οι Ποντένσε και Γκιγιέρμε της επανάληψης και ο Σουντανί καλύτεροι από τον Ολυμπιακό.

Κρέσπο και Μίσιτς οι καλύτεροι του ΠΑΟΚ, που ήταν πολύ καλά οργανωμένος στο πρώτο μέρος, αλλά είχε μεγάλη τύχη στην επανάληψη και διατήρησε το αήττητό του και τη συγκατοίκηση στην κορυφή.

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός * Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός και πάντα υπάρχει πίεση»

Έξαλλοι στο λιμάνι με τους Ισπανούς διαιτητές * ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΟΥΜΠΕΛ, τον εντεταλμένο των ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ * Στα αποδυτήρια ο μεγαλομέτοχος μετά το ματς.

ΦΕΡΕΪΡΑ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε τη νίκη * Δίκαιο το αποτέλεσμα»

«ΔΑΚΡΥΣΕ» ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ…

…με το βίντεο που παίχτηκε πριν από το ματς για τα θύματα της Θύρας 7 και των Τεμπών, παρουσία της κυρίας Πόπης Κανελλοπούλου που έχασε το παιδί της το 1981 και του Ηλία Βλαχόπουλου που ήταν στο μοιραίο πούλμαν το 1999.

Για τον αγώνα γράφουν οι ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 14, 15, 16

Πρώτες και καλύτερες (14-9)!

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού κέρδισαν και τη Ματαρό και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας * Η Βουλιαγμένη νίκησε με 13-8 τη Λέιντεν και πέρασε επίσης στην οκτάδα * Σήμερα η κλήρωση της φάσης των «8» με ορατό το ενδεχόμενο του «εμφυλίου»

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 13

Καρδιοχτύπια στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με πέναλτι-γκολ του Χατζηγιοβάνη * Οι «πράσινοι» σώθηκαν από τον Διούδη και το VAR

ΣΕΛΙΔΑ 3

«Χρυσό» πόντο η Λαμία (1-1)

Το συγκρότημα της Φθιώτιδας πήρε την ισοπαλία από τον Άρη στο «Βικελίδης» * Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με υπέροχη ατομική προσπάθεια του Τουράμ (16’) * Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον Λάρσον (32’) * Δοκάρι είχαν οι Θεσσαλονικείς με τον Μπα (67’)

ΣΕΛΙΔΑ 3

Πήρε ανάσα η Ξάνθη (1-0)

Οι Θρακιώτες επιβλήθηκαν του Ατρόμητου με πέναλτι του Εντουάρντο και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δυόμισι μήνες

ΣΕΛΙΔΑ 3

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο ρελαντί στους «8» ο Θρύλος (32-23)

Ο Ολυμπιακός πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά την εύκολη επικράτησή του επί του Φίλιππου Βέροιας στον Ρέντη

ΣΕΛΙΔΑ 13

«Ασημένιος» Βολικάκης!

O Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκρατς στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας που διεξάγεται στο Χονγκ Κονγκ

Γράφει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ σελ. 13