ΜΗΝΥΜΑ ΤΙΤΛΟΥ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ απόψε (7.30, NS1), στο μεγάλο ραντεβού των δύο διεκδικητών του πρωταθλήματος.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΙΤΛΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΙΤΛΟΥ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ απόψε (7.30, NS1), στο μεγάλο ραντεβού των δύο διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Το κίνητρο του +3 και το αήττητο σερί του «Δικεφάλου» που θέλουν να σταματήσουν οι Πειραιώτες.

ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΕΜΕΔΟ - Πολλή δουλειά στις στατικές φάσεις και καθοριστικός σε αυτές ο Πορτογάλος.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΜΕΡΙΑ

Ο Τυνήσιος είχε τετ α τετ με τον Μαρτίνς και δεν συμπεριλήφθηκε στη δεκαοκτάδα - Έξω και οι Μπενζιά, Λοβέρα - Βάζει Βαλμπουενά στην ενδεκάδα ο κόουτς, τι ετοιμάζει και πιο το δίλημμά του.

Η «ΘΥΡΑ 7» ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Αντιπροσωπεία των οπαδών βρέθηκε χθες στον Ρέντη: «Είμαστε δίπλα σας, παίξτε σαν Ολυμπιακός, μπείτε ορκισμένοι στο γήπεδο».

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 2

ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ 4!

Ποντένσε, Μπουχαλάκης, Ομάρ και Τσιμίκας ήταν στην περσινή ενδεκάδα του άδοξου 0-1 από τον ΠΑΟΚ και έχουν έναν λόγο παραπάνω απόψε να δώσουν απαντήσεις!

Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει νικήσει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει μόνον ήττες στα δύο ματς που τον αντιμετώπισε στην περσινή σεζόν.

ΤΟΝ «ΕΧΕΙ» Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ!

Τα γκολ και οι νίκες που έχει στο ενεργητικό του ο διεθνής εξτρέμ απέναντι στον «Δικέφαλο» όταν έπαιζε στον Πανιώνιο.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ σελ. 3

«Θέλει ψυχή και τσαμπουκά!»

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ καταθέτει την άποψή του για το αποψινό σπουδαίο ντέρμπι του Φαλήρου και καταλήγει: «Θα έχει λίγες ευκαιρίες και θα κριθεί στη λεπτομέρεια».

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ σελ. 15

ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ!

Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, αρχίζοντας να βρίσκει ρυθμό.

Η επιστολή-κόλαφος των τριών «ερυθρόλευκων» διεθνών στην ΕΟΚ, μέσω της οποίας θέτουν εαυτόν εκτός Εθνικής μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα του Πιτίνο.

Κόκκινη κορυφή (10-8)!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ντουναϊσβάρος και σήμερα (12.15) με ισοπαλία κόντρα στη Ματαρό σφραγίζει την πρωτιά στον όμιλο - Ήττα στα σημεία για το ΝΟΒ από την Κίνεφ (11-10), αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 14

Μέθυσε η πλατεία (3-0)!

Ο Πανιώνιος σάρωσε τον Παναιτωλικό και τον έριξε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας - Αραμπούλι (16’), Άρσε (80’) και Εμμανουηλίδης (90’+3’) τα γκολ για τον «Ιστορικό» που είχε και δοκάρι με τον Γεωργιανό στο 11’ - Ζήτησαν εξηγήσεις οι οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου από τους παίκτες στο φινάλε.

Πάνω από την ΑΕΚ ο ΟΦΗ (1-0)!

Τρίτοι οι Ηρακλειώτες που νίκησαν την «Ένωση» με γκολ του Σεμέντο (52’), αφήνοντάς την τέταρτη.

Το γύρισε και το πήρε (2-1)!

Η Λάρισα επικράτησε στο θεσσαλικό ντέρμπι του Βόλου με ανατροπή στο β' ημίχρονο - Ο Τόρες στο 38' άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Φατιόν με πέναλτι στο 57' και ο Ντάουντα στο 84' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ από ασίστ του... τερματοφύλακα Κρίστινσον!

Ήταν Ολυμπιακός στο Αιγάλεω!

Η αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρολεύκων» πήρε μεγάλο διπλό κατά του Διαγόρα Δρυοπιδέων με 84-88 και έφτασε τις 6 σερί νίκες στην Α2! - Ηγέτης των Πειραιωτών ο Τζόλος.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ σελ. 13

Κέρδισε και τα... λάθη του

Ο Ολυμπιακός έκανε 35 λάθη και χάρισε έναν βαθμό στον Ηρακλή, αφού κέρδισε 2-3 (26-24, 17-25, 32-30, 21-25, 13-15) στη Μίκρα.

Στις γυναίκες: Ολυμπιακός - Αίας 3-0 (25-11, 25-16, 25-19).

Γράφει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ σελ. 14

BASKET LEAGUE

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με Προμηθέα (73-68) - Στα υπόλοιπα ματς της 9ης αγωνιστικής: Ο Πανιώνιος «γονάτισε» 97-87 τον ΠΑΟΚ και ξαναγύρισε στις νίκες - Ο Ιωνικός πέρασε από τη Λήμνο (68-79 τον Ήφαιστο) - Ξέσπασε το Περιστέρι σε βάρος της Λάρισας (101-63) - Ο Ηρακλής συνέτριψε το Λαύριο (92-62) - Το Ρέθυμνο επιβλήθηκε 70-63 του Άρη.