ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΙ ΕΞΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ 22 ΜΕΡΕΣ!

Το πιο δύσκολο και καθοριστικό κομμάτι της σεζόν ξεκινά το Σάββατο για τον Ολυμπιακό.

ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΙ ΕΞΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ 22 ΜΕΡΕΣ!

ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΙ ΕΞΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ 22 ΜΕΡΕΣ!

Το πιο δύσκολο και καθοριστικό κομμάτι της σεζόν ξεκινά το Σάββατο για τον Ολυμπιακό - Γιατί οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα κρίνουν πολλά για την ομάδα του Πειραιά και τον Πέδρο Μαρτίνς - Ανάλυση του προγράμματος του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

ΣΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΗΣ Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ξαφνικά βλέπει ματς του Ολυμπιακού, αλλά στο… μάτι έχει βάλει τον Πορτογάλο εξτρέμ - Πάνω από 25 εκατ. ευρώ θέλουν οι Πειραιώτες.

ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Ο ΒΕΡΑ

Ψηλά στη λίστα του Τσόρι Ντομίνγκες βρίσκεται ο 19χρονος άσος της Αρχεντίνος Τζούνιορς - Πώς σκέφτεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

Το μεγάλο ματς με την Μπάγερν πλησιάζει και το «ΦΩΣ» παρουσιάζει λεπτομερές αφιέρωμα στις προηγούμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού τόσο με το θηρίο του Μονάχου όσο και με τις άλλες γερμανικές ομάδες στην Ευρώπη - Τι λένε Τάκης Περσίας και Δημήτρης Σιόβας, που είχαν παίξει στα ματς με την Μπάγερν το 1980 και το 2015 - Ποιο αποτέλεσμα δεν έχει έρθει ποτέ σε 15 αγώνες με Γερμανούς και θα το ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τρίτη.

Οι αλησμόνητοι θρίαμβοι με Βέρντερ και Λεβερκούζεν - Από τον Ρουμενίγκε, τον Μπράιτνερ και τον Χένες στον... Γκουαρντιόλα, τον Ρόμπεν και τον Λεβαντόφσκι που έρχεται για τρίτη φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κόκκινο ποτάμι!

Οι «ερυθρόλευκες» παρέσυραν τη βελγική Ναμούρ με 70-41 στην πρεμιέρα του EuroCup.

Τόμας (17π.), Γκρέιβς (11π.) και Σωτηρίου (10π.) πρώτες σκόρερ του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Τσουμπρής

Θωρηκτό 4x4

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Φίλιππου Βέροιας με 32-20 και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα χάντμπολ.