ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ… ΕΝΟΣ ΔΙΣ.! Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ, που έχει μπάτζετ περίπου 1 δισ. ευρώ (984 εκατ. για την ακρίβεια) και βάσει των αγγλικών ρεπορτάζ δεν έχει 100% το μυαλό της στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λέστερ!

ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

Δεν… ζαλίζονται οι «ερυθρόλευκοι» από το μπάτζετ και την ποιότητα των Λονδρέζων * Η παρουσία - κλειδί του ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, η βρόμικη δουλειά που θα κληθούν να κάνουν οι ΟΜΑΡ - ΤΣΙΜΙΚΑΣ και ο διαφορετικός ρόλος του ΠΟΝΤΕΝΣΕ

ΕΠΙΘΕΣΗ… PLAYSTATION

Τι λένε οι αριθμοί της Τότεναμ για τον τρόπο με τον οποίο βρίσκει δίχτυα * Το 82% των φετινών γκολ της προέρχονται από οργανωμένες επιθέσεις και μόλις το 18% από στατικές φάσεις * Ποια τα ποσοστά του Ολυμπιακού

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΑΝΕ!

Κανονικά στην αποστολή ο ΣΕΜΕΔΟ και ο ΜΑΡΤΙΝΣ τον προορίζει για βασικό * Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

«ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΝΙΚΗ»!

Το σύνθημα του ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ήταν ξεκάθαρο * «Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος, φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικητής της Πρέμιερ Λιγκ, όμως εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι»! * ΣΙΣΕ: «Είμαι περήφανος και ανυπόμονος»

«ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

ΚΑΛΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ»

Διαβασμένος ο ΠΟΤΣΕΤΙΝΟ * Τι είπε ο τεχνικός της Τότεναμ για την ατμόσφαιρα και τα ρεκόρ του Θρύλου *

ΓΙΟΡΙΣ: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και την ιστορία του * Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον ηγέτη ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ και τους συμπαίκτες του»

ΓΡΙΦΟΣ Η 11ΑΔΑ ΤΩΝ «ΠΕΤΕΙΝΩΝ»

Μπερδεμένοι οι Άγγλοι ρεπόρτερ, αλλά πιστεύουν ότι τελικά θα παραμείνει η τετράδα-φωτιά στην επίθεση με ΣΟΝ, ΕΡΙΚΣΕΝ, ΛΑΜΕΛΑ, ΚΕΪΝ! * Ποιο είναι το πιθανό σχήμα.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ

Σύμμαχος του Ολυμπιακού, το τρομερό σερί που τρέχει από τις 28 Φεβρουαρίου 2019 * Οι Πειραιώτες μετρούν 17 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα από εκείνο το 0-1 από τη Λαμία!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Αδυναμία της Τότεναμ στα εκτός έδρας ματς, με δύο νίκες στα τελευταία 13 σε όλες τις διοργανώσεις * ΜΟΟΥΡΑ: «Δίνει ώθηση ο κόσμος του Ολυμπιακού»

ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ

Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα «Μarca» αναλύει τον Ολυμπιακό και καταγράφει τα συν και τα πλην των Πειραιωτών * «Ποντένσε, Μεριά, Σα, Σεμέδο και Γκερέρο, τα όπλα των Πειραιωτών»

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

NΙΚΟΣ ΓΙΟΥΤΣΟΣ

«ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»!

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το γκολ του Ρομαίν Αργυρούδη, με το οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε το 1972 την Τότεναμ, μιλά στο «ΦΩΣ» για εκείνο το ματς, αλλά και για τον σημερινό αγώνα με τους Άγγλους

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΣΤΟN ΝΟΤΟ!

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Νάπολι έκανε πλάκα στη Λίβερπουλ και τη νίκησε 2-0 * Στα άλλα ματς: Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα 0-0, Άγιαξ - Λιλ 3-0, Τσέλσι – Βαλένθια 0-1, Ζάλτσμπουργκ - Γκενκ 6-2, Μπενφίκα - Λειψία 1-2, Λιόν - Ζενίτ 1-1, ‘Ιντερ -Σλάβια Πράγας 1-1

Γράφουν οι Κ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ, Γ. ΣΓΟΥΤΑΣ

ΛYΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχασε 77-82 σε φιλικό (κεκλεισμένων των θυρών) από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ * Προηγήθηκε με 56-52 στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στην τέταρτη περίοδο δέχθηκε 30 πόντους! * Επέστρεψε φορτσάτος ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ (16 π.), πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Πάντερ (17 π.), πολύτιμη η συνεισφορά του ΠΟΛ (14 π.)

Γράφει ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 14

ΠΑΟ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΛΗΣ

ΠΑΕΙ ΤΟΚΙΟ Η ΜΑΡΙΑ!

Η Πρεβολαράκη παίζει αύριο στον μικρό τελικό στην κατηγορία των 53 κιλών στο Καζακστάν, καθώς ηττήθηκε από τη Μουκάιντα στον ημιτελικό, όμως πανηγυρίζει γιατί πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο