ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

Στην Αθήνα από χθες το απόγευμα ο Γιασίν Μπενζιά. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

Στην Αθήνα από χθες το απόγευμα ο ΓΙΑΣΙΝ ΜΠΕΝΖΙΑ, που δήλωσε: «ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ» - Στην Ελλάδα σήμερα το πρωί και ο ΜΑΣΙΜΙΛΙΑΝΟ ΛΟΒΕΡΑ - «Δεν μπορούσα να πω [όχι] στον Ολυμπιακό» τόνισε ο 20χρονος Αργεντινός.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ στη Γαλλία για ΓΚΕΖΑΛ της Λέστερ, ΜΠΟΣΙΛΙΑ της Μονακό και ΙΜΠΟΥΛΑ της Στόουκ και στην Πορτογαλία για τον ΣΑΝΤΑΣ της Μπράγκα.

ΧΑΜΟΣ με ΦΑΛΚΑΟ, εξαιτίας ενός τετ α τετ με τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ στο Μονακό - «Έχουν γραφτεί τα ονόματα των παικτών που ήρθαν ή θα έρθουν» δήλωσε ο πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΑΡΤΙΝΣ για την κλήρωση: «Έχουμε μεγάλη θέληση και φιλοδοξίες» - Δανεικός στην Μπέβερεν ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ - Αρθροσκόπηση ο ΣΕΜΕΔΟ, γυρίζει σε ένα μήνα.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τα μεγαθήρια Μπάγερν και Τότεναμ, ενώ θα κυνηγήσει την 3η θέση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους γνώριμους Μάριν, Μπεν και Ματέο Γκαρσία, Κάνιας! - Πλήρης ανάλυση των τριών αντιπάλων στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18/9: Ολυμπιακός – Τότεναμ

1/10: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

22/10: Ολυμπιακός – Μπάγερν

6/11: Μπάγερν – Ολυμπιακός

26/11: Τότεναμ – Ολυμπιακός

11/12: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ 3-2

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

Για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια ο «Δικέφαλος» έμεινε εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ - Αχίλλειος πτέρνα η άμυνά του - Δεν έφτασαν τα γκολ των Λημνιού, Σφιντέρσκι και Γιαννούλη, γιατί οι Σλοβάκοι «χτύπησαν» δύο φορές στην Τούμπα…

Γράφει ο Κ. ΧΑΛΕΜΟΣ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΕΚ 0-2

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ

Η «Ένωση» ήταν συγκλονιστική για μία ώρα στην Τουρκία, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, όμως το 1-3 του ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί, με συνέπεια να μείνει εκτός Ευρώπης, παρά τη σπουδαία εμφάνισή της - Λιβάγια και Μάνταλος τα γκολ, ήρωας ο Μπάρκας, που κράτησε το μηδέν.

Γράφει ο Ν. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

KOΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ο ΦΑΝ ΝΤΑΪΚ!

Ο Ολλανδός στόπερ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής διοργάνωσης και έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία που κατέκτησε το βραβείο από το 1997 - Καλύτερος τερματοφύλακας ο Άλισον (Λίβερπουλ), μέσος ο Ντε Γιονγκ (Άγιαξ) και επιθετικός ο Μέσι (Μπαρτσελόνα).

ΓΚΡΟΥΠ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ «ΣΑΛΟΝΙΑ»!

Όμιλο «θανάτου» έβγαλε η χθεσινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ - Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, ‘Ιντερ μαζί στον 6ο - Ζευγάρια γιγάντων: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ – Νάπολι και Τσέλσι – Άγιαξ.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΟΥΤΑΣ

«ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ»

Ο Έλληνας πρέσβης Πέτρος Μαυροειδής δεξιώθηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα την εθνική ομάδα Γυναικών, την οποία και αποθέωσε για την πρόκρισή της στις «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.