ΚΑΜΙΝΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!

Στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θέλει απόψε (21.30, NS2) να περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν.

ΚΑΜΙΝΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!

ΚΑΜΙΝΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!

Στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θέλει απόψε (21.30, NS2) να περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, να εξασφαλίσει τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να μείνει ζωντανό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ - Μόνη σίγουρη αλλαγή αυτή του Μεριά, ποια θέση «παίζεται», οι σκέψεις του Μαρτίνς

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«ΤΕΛΙΚΟΣ»!

Βεβαιότητα του Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι - «Νίκη και πρόκριση για τον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας»

«ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ»

Ο Μεριά διαβεβαίωσε τον Μαρτίνς ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Πορτογάλος δήλωσε περήφανος για τον παίκτη του - Τι είπε για το ματς με την Πλζεν ο Τυνήσιος στόπερ, ο οποίος θα είναι απόψε δίπλα στον Σεμέδο.

ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΡΜΑΚ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ

Τραυματίας και εκτός αποστολής ο βασικός «πλέι μέικερ» της Βικτόρια - Ο Μίχαλικ στη θέση του * Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Βρμπα, αλλά και «μεγάλος σεβασμός στην ποιότητα του Ολυμπιακού» - Οι υψηλές θερμοκρασίες και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο προβληματίζουν την Πλζεν - «Μπορεί να μην ακούμε ο ένας τον άλλον» δήλωσε ο Ρέζνικ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

«ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΒΑΝΗ!»

Αποκαλυπτικός στο «ΦΩΣ» ο πολύ συμπαθής προπονητής Μάκης Γιατράς, που ψηφίστηκε κόουτς της χρονιάς από τους συναδέλφους του προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ


Το... λαχείο Μπάλντγουιν

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο παίκτης βλέπουν τη συνεργασία τους σαν ένα στοίχημα για το μέλλον - Ποιο το προσωπικό στοίχημα του Αμερικανού γκαρντ.

Δεν θέλει Μπάσκετ Λιγκ

Συνεχίζει τους δικαστικούς αγώνες, όμως δεν προτίθεται να συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία ο Ολυμπιακός.

Επίθεση... αγάπης!

Οπαδοί των Πειραιωτών προτρέπουν τον Μάικ Τζέιμς να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Εκεί όπου χτίζεται ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου»

Το «ΦΩΣ» βρέθηκε και φέτος στο Καρπενήσι, παρουσιάζοντας την πρώτη συνέντευξη του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έτοιμος ο Φαν Σιπ!

Προς οριστική συμφωνία η ΕΠΟ με τον Ολλανδό τεχνικό για τον πάγκο της εθνικής ομάδας - Ρόλος σε Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη.