ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Άλλα… κόλπα ετοιμάζει στη Βικτόρια Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Άλλα… κόλπα ετοιμάζει στη Βικτόρια Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς - Προβάδισμα για την ενδεκάδα ο Σέρβος εξτρέμ - Η σκέψη για το 4-3-3 και τι ισχύει με Ελ Αραμπί.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΠΕΝΖΙΑ

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Αλγερινός - Το πρότζεκτ που τον έχει πείσει και το «ναι» που περιμένουν στο μεγάλο λιμάνι - Πάντα στο κάδρο ο Νταμπό, αλλά με αρκετές δυσκολίες.

«ΚΑΜΙΝΙ» ΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει για το ματς με τη Βικτόρια - Θερμή ατμόσφαιρα, αλλά και εκκλήσεις για προσοχή, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΡΥΛΟΣ ΜΕΪΝΤ ΙΝ ΑΦΡΙΚΑ!

Από 6 έως 8 παίκτες από τη Μαύρη Ήπειρο θα έχουν φέτος στο ρόστερ τους οι «ερυθρόλευκοι» - Οι σίγουροι και οι περιπτώσεις των Μπενζιά, Νταμπό και Σισέ - Ποιο δικό του «ρεκόρ» πάει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός - Οι συγκρίσεις με τις άλλες σεζόν της τελευταίας δεκαετίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Δεν έτυχε, πέτυχε!

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου - Τερμάτισε δεύτερος με 21.45, μαζί με τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Φράτους - Χρυσός ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ, με 21.04
«Αφιερώνω το μετάλλιο στον θείο μου και στη θεία μου, στη γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου, που δεν είναι στη ζωή» τόνισε ο εκ των κορυφαίων σπρίντερ στον κόσμο.

Στην ελίτ ο Απόστολος Χρήστου - Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον σημερινό τελικό των 50 μ. ύπτιο - Κολυμπά στις 14.02.

Η Εθνική Ανδρών κέρδισε 11-6 τη Γερμανία και πήρε την έβδομη θέση

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Χρυσές» στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας!

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23, και έφτασαν πλέον τα τέσσερα χρυσά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Λιοντάρι» ο Κουζμίνσκας

Ο Λιθουανός πέρασε χθες τα ιατρικά τεστ και σήμερα αναχωρεί για την πατρίδα του.

Περιζήτητος ο Ρούμπιτ

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας Ο Αμερικανός χθες έκανε έρευνα αγοράς για το σπίτι που θα νοικιάσει στην Αθήνα και σήμερα επιστρέφει στις ΗΠΑ για διακοπές, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία των Πειραιωτών.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Ο Φιλιππίδης πήρε το… ντέρμπι!

Σπουδαία μάχη στο επί κοντώ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Πάτρα, με νικητή τον έμπειρο αθλητή που ξεπέρασε τα 5,71 μέτρα και άφησε δεύτερο τον αξιόμαχο αντίπαλό του Εμμανουήλ Καραλή!

Σταθερή αξία στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης, στέφθηκε για 10η φορά πρωταθλητής Ελλάδας με 16,70 μ., ενώ και η Βούλα Παπαχρήστου πήρε τη νίκη στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών με 14,09 μ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΙΔΗΣ