ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ!

Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ!

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ!

Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν - Πού θέλει να χτυπήσει η ομάδα του Πειραιά, οι αδυναμίες της άμυνας των Τσέχων και οι απουσίες τους.

ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΟ

Δεν έπαιξε στο φιλικό της Φιορεντίνα ο 27χρονος χαφ, που πωλείται από τους Ιταλούς - Σκληρή μάχη του Ολυμπιακού με τη Ναντ - Δανεικό τον θέλουν οι Πειραιώτες, τον πουλά έναντι 3 εκατ. ευρώ η ομάδα της Φλωρεντίας.

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Με 22 παίκτες στην αποστολή «πετά» σήμερα το πρωί για Τσεχία ο Ολυμπιακός - Όπως με τη Νότιγχαμ θα παίξει και αύριο στην «Ντούσαν Αρίνα» - Προς δανεισμό ο Σιαμπάνης - Η έκπληξη με Καραργύρη - Ποιος είναι ο Ιταλός που σφυρίζει το ματς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΤΡΕΙΑ… ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!

Νέο «τσουνάμι» αγάπης προς τον Κώστα Φορτούνη - Δεκάδες χιλιάδες μηνύματα για τον αρχηγό, μετά την ανάρτησή του «Θα γυρίσω πιο δυνατός»! - Στο νοσοκομείο οι συμπαίκτες του - Δεν τον ξέχασαν οι παλιοί «ερυθρόλευκοι», στέλνοντας τις ευχές τους για γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!

Τι δείχνει το παρελθόν των ευρωπαϊκών προκριματικών του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, όταν δεν είχε τον Φορτούνη σε δράση - Τόσο επί Χάσι (με Παρτιζάν και Ριέκα) όσο και επί Μπέντο (με Αρούκα).

ΔΙΠΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΟΝ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ

Μαθαίνει αντίπαλο για το Τσάμπιονς Λιγκ αν περάσει την Πλζεν και για το Γιουρόπα Λιγκ αν αποκλειστεί - Γιατί οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να πέσουν με την Κράσνονταρ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι και στις δύο κληρώσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΛΑΤ

Οι Αγγελόπουλοι κάνουν πράξη τα «θέλω» του Αμερικανού και το ρόστερ διαμορφώνεται όπως ακριβώς επιθυμεί ο προπονητής - Μία ομάδα με αρκετούς παίκτες από τις ΗΠΑ, που θα ποντάρει στην επίθεση, στο σουτ, στην αθλητικότητα και στο γρήγορο μπάσκετ - Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία νέα εποχή!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φινάλε στο Μπόρας με δύο μετάλλια!

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκλήρωσε η ελληνική ομάδα στίβου την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, καθώς ο Δημήτρης Τσίτσος στον ακοντισμό με βολή στα 77,79 μέτρα και ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν με άλμα στα 16,08 μέτρα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΙΔΗΣ

Στους «8» και οι άνδρες, «ναυμαχία» με την Ιταλία

Η Εθνική… έπνιξε τις ΗΠΑ (11-9) στην Κορέα και αύριο το μεσημέρι (12.30) αντιμετωπίζει τους γείτονες του Σάντρο Καμπάνια για την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Για το «θαύμα» οι γυναίκες

Στις 8 το πρωί κοντράρονται με τις ΗΠΑ στον προημιτελικό

Από την Γκουανζού στο Τόκιο - Η Ντουντουνάκη και η ομάδα 4x100 μ. ελεύθερο ανδρών έκλεισαν θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ένατος στον κόσμο ο Γκολομέεβ - Παγκόσμιο ρεκόρ ο Πίτι, έχασε η Λεντέκι!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ