ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Επαφές με τη Λιλ για τον 24χρονο Αλγερινό μεσοεπιθετικό Γιασίν Μπενζιά, που είχε ρόλο… Φορτούνη πέρσι στη Φενέρμπαχτσε.

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Επαφές με τη Λιλ για τον 24χρονο Αλγερινό μεσοεπιθετικό ΓΙΑΣΙΝ ΜΠΕΝΖΙΑ, που είχε ρόλο… ΦΟΡΤΟΥΝΗ πέρσι στη Φενέρμπαχτσε - Από αύριο φουλάρει και για το «οκταροεξάρι», με πιο εφικτό στόχο τον ΡΕΜΙ ΒΑΛΤΕΡ - Πάντα σε ανοιχτή γραμμή και με τους «αλμυρούς» ΣΑΝΚΑΡΕ, ΦΡΑΝΣΕΡΖΙΟ.

«ΠΡΟΤΑΣΗ 11 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ»

Ετοιμάζει η Άρσεναλ για τον ΣΙΣΕ, σύμφωνα με τους Άγγλους - Προσφορές από Γαλλία και Ισπανία έχει ο ΜΕΡΙΑ.

ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ

Απόψε (21.30, Novasports 1) το φιλικό–γιορτή με τη Νότιγχαμ - Αποκαλυπτήρια της νέας ερυθρόλευκης φανέλας και του ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο β’ μέρος.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΡΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

«ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΣ»

Ο νυν πρόεδρος του Πανιωνίου και πρώην γιατρός του Ολυμπιακού μιλά στο «ΦΩΣ» για τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη - «Έχω χειρουργήσει Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι, Ίβιτς κι άλλους και όλοι τους επέστρεψαν δριμύτεροι…»

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

ΦΡΑΝ ΓΕΣΤΕ

Το «ΦΩΣ» έψαξε και βρήκε τα ίχνη του 39χρονου, πλέον, Βάσκου παλαίμαχου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, που ήταν ίνδαλμα στο Μπιλμπάο, αλλά έφυγε κακήν κακώς από τον Πειραιά - Η προπονητική καριέρα και οι περιπέτειες με τις ισπανικές αστυνομικές αρχές.

Γράφει ο ΑΛ. ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

«ΖΕΣΤΑΜΑ» ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Εθνική ανδρών στο πόλο συνέτριψε την οικοδέσποινα Κορέα με 26-3 - Αύριο (13.10) με το Μαυροβούνιο (10-10 χθες με τη Σερβία).

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Η Πλατανιώτη στις καλύτερες του κόσμου και στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο.

«ΤΟΡΠΙΛΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΤΕΣ

Το πάλεψαν οι Μόλβαλης, Τσιρίκος στα 10 μ. - Τα... έχωσε ο Πέτρος Φυρίγος: «Είμαστε μόνοι μας, χωρίς υποδομές, δεν ζητάμε φοβερά και τρομερά πράγματα, τα βασικά...» το σχόλιο του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΠΟΛ

«ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»!

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, δεν έκρυψε ότι είναι φαν του ΣΠΑΝΟΥΛΗ και αποκάλυψε τι θυμάται ακόμη από το ΣΕΦ!

ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΤΟ… ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κατέθεσε 8 ευρώ για να… βοηθήσει τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ στο εγχείρημα του Βοτανικού! - Προηγουμένως ο Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ειρωνική ανακοίνωση για «έκπτωση στα διαρκείας του για τους φίλους του Ολυμπιακού».

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΓΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

«ΜΑΧΑΙΡΙΑ» ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Έχασε από τη Λιθουανία με τρίποντο στο τέλος της παράτασης (88-86) και ήρθε 2η στον όμιλο - Παίζει αύριο στους «16» του Ευρωπαϊκού του Τελ Αβίβ με τη Γερμανία.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Γραμμένο και υπέγραψαν το «διαζύγιο» - Στο… τραπέζι της διαδοχής τα ονόματα των Δέλλα, Ουζουνίδη αλλά και η λύση ξένου προπονητή.

ΑΕΚ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΝΕΤΑΝΙΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες απέναντι στην ισραηλινή ομάδα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 - Το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ ο Μάνταλος στο 23’.

ΜΑΓΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

Έκλεψαν τις εντυπώσεις Τζόκοβιτς και Χάλεπ στο δείπνο προς τιμήν των νικητών του Γουίμπλεντον.

NBA - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΤΑ 5 ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΙΔΥΜΑ

Με αφορμή το ότι φέτος καμία ομάδα δεν θα έχει τριάδα σούπερ σταρ στο ρόστερ της, το «ΦΩΣ» έψαξε και βρήκε τα μεγαλύτερα ζευγάρια στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΣ