«ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ»

Η πρώτη αντίδραση του Κώστα Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του.

«ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ»

«ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ»

Η πρώτη αντίδραση του Κώστα Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του - Το επόμενο Σάββατο θα μπει στο χειρουργείο ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Οι λύσεις εκ των έσω για τα ματς με την Πλζεν, η δοκιμή με την Ντιναμό Κιέβου που έχει δείξει τις προθέσεις του - Ο Βαλμπουενά τον πρώτο λόγο και ο Σουντανί ο άσος στο μανίκι - Όλο το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο 49χρονος προπονητής.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Αλλαγή πλεύσης από τον Ολυμπιακό για τον χαφ - Δύο παίκτες «χτυπάει», θέλει «οχτάρι» που να είναι πιο κοντά σε «δεκάρι» - Δεν ήρθε ο Πορτογάλος με την αποστολή της Νότιγχαμ, τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του.

«ΣΕ 8-9 ΜΗΝΕΣ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΑΠΟ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ»

Ο χειρουργός ορθοπεδικός Γιώργος Καραχάλιος μιλά στο «ΦΩΣ» και εξηγεί αναλυτικά τι είναι η ρήξη πρόσθιου χιαστού - Πώς τραυματίζεται ένας αθλητής, πότε επιστρέφει στη δράση και σε τι ποσοστό γυρίζει όπως ήταν πριν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο,ΤΙ ΘΕΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ…»

Το δράμα του Κώστα, η συμπαράσταση Μαρινάκη, οι ευχές του Σπανούλη και όλο το παρασκήνιο για το σήμερα και το αύριο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

«Πέταξε» για Τόκιο!

Με άλμα στα 8,32 μέτρα ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό Κ23 που διεξάγεται στη Σουηδία - Παράλληλα, ο Έλληνας πρωταθλητής έπιασε το όριο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με την πρώτη… χάλκινο!

Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας γυναικών, με τις Μελίνα Παππά - Μαρία Τσαμοπούλου να κατακτούν την 3η θέση, στην παρθενική συμμετοχή τους.

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ

Η ΤΣΣΚΑ δίνει τα... ρέστα της για να κάνει δικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοβ - Προσέφερε 1.500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, αλλά πήρε ξανά αρνητική απάντηση - Οι Ρώσοι δίνουν «χρυσάφι» στον Σέρβο για να πιέσουν καταστάσεις, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» για την ώρα λένε ότι ο παίκτης «δεν πωλείται».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

Το ραντεβού για αναπροσαρμογή, οι διαθέσεις του Ντέιβιντ Μπλατ και η «ζεστή» πρόταση που υπάρχει από την Ούνιξ Καζάν.

ΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΓΚΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στον Πειραιά, καθώς ο Μπλατ εκτιμά ότι στη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί καλύτερος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοίνωσε Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί κατέθεσαν, μέσω του δικηγόρου του παίκτη, τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του (120 εκατ. ευρώ) από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην ισπανική Λίγκα - Ο 28χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και η νέα ρήτρα αποδέσμευσης θα είναι 800 εκατ. ευρώ, υψηλότερη και από του Μέσι (700 εκατ. ευρώ)!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ