ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΕΜΕΔΟ

Βουίζει η Ισπανία για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου στόπερ από τη Βιγιαρεάλ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΕΜΕΔΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΕΜΕΔΟ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡ!

Βουίζει η Ισπανία για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου στόπερ από τη Βιγιαρεάλ * Δευτέρα – Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα, δεν το επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «Νο 9»

Στο τραπέζι και ο ΜΟΥΡΙΚΙ (17 γκολ με Ρίζεσπορ) * Στην Ελλάδα για διακοπές ο ΓΚΟΥΙΝΤΕΤΙ και νέα σενάρια! * Σταντ μπάι ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ, πάντα ψηλά ο ΜΟΥΝΙΕ.

«Φτερά» έκαναν 16.500 διαρκείας!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα έξι ματς που θα παίξει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του * Το «ΦΩΣ» σάς παρουσιάζει τα γήπεδα και τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Πειραιώτες * Το στάδιο που θα γίνει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ και το ματς με το Αμβούργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ντουρμισάι έκοψε την άδειά του και πήγε Ρέντη * Οι πρώτες στιγμές του Βαλμπουενά στο προπονητήριο * Η προπόνηση που χάρισε ο Μαρτίνς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!»

Εξαιρετικές ατάκες από τον σπουδαίο Αριστείδη Καμάρα, σε μια μεγάλη συνέντευξη στο «ΦΩΣ» για την καριέρα του, τα όμορφα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ολυμπιακό, την κρίση στον Παναθηναϊκό, το γήπεδο του Βοτανικού και την… Ελαφρά Ταξιαρχία.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Ο ΠΙΤΙΝΟ… ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!

Ο 67χρονος τεχνικός αποφάσισε να μείνει στις ΗΠΑ, αφενός επειδή δεν πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αφετέρου γιατί ήθελε να μείνει κοντά στην οικογένειά του *
O Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί την εναλλακτική λύση για τη διάδοχη κατάσταση στον «πράσινο» πάγκο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

«Ο κορυφαίος πολίστας στην ιστορία της Γιουγκ»

Οι Κροάτες δεν μπορούν να… χωνέψουν το πώς ο 31χρονος διεθνής περιφερειακός Μάρο Γιόκοβιτς άφησε το Ντουμπρόβνικ για τον Ολυμπιακό * Αποθεώνουν τον φοβερό και τρομερό αριστερόχειρα συμπατριώτη τους, γράφοντας ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, η Γιουγκ έχασε τη δύναμή της και κέρδισε ο Ολυμπιακός».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος ο Γκαγκάτσης

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, έστειλε επιστολή (διαπιστωτική πράξη) στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, γνωστοποιώντας ότι κηρύχθηκε έκπτωτος και αποτελεί παρελθόν από τη Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τη Λάρισα ήταν οι δύο ομάδες που είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να απομακρυνθεί από το πόστο του διευθύνοντος συμβούλου.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ