ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Βικτόρια Πλζεν για να συνεχίσει στον δρόμο προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Βικτόρια Πλζεν για να συνεχίσει στον δρόμο προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλή η κλήρωση, καθώς αποφεύχθηκε η Αϊντχόφεν, αλλά οι Τσέχοι είναι επικίνδυνοι και με σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια * Τι έχουν κάνει στην Ευρώπη από το 2011, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα που δείχνει πολλά!

Στο «Καραϊσκάκης» η ρεβάνς, κάτι που ικανοποίησε τον Μαρτίνς * Χαμηλούς τόνους κράτησε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος.

Πρώτη φορά με ομάδα από την Τσεχία στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, αφού η Ζίλινα και η Σλόβαν στο παρελθόν ήταν από τη Σλοβακία!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

«ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ» ΓΙΑ ΣΕΜΕΔΟ

Εξακολουθεί να «τρενάρει» την υπόθεση η Βιγιαρεάλ, το πιστεύουν στο λιμάνι ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα * Διακριτικά παρακολουθεί και τον ΠΕΔΡΑΟ.

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ»!

Τον 19χρονο στόπερ στέλνουν οι Σέρβοι * Ντρίμπλες των επισήμων της Παρτιζάν και καμία διάψευση σε ερώτηση του «ΦΩΤΟΣ».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Τριάδα θανάτου!

Οι Μάρο Γιόκοβιτς (31 ετών, διεθνής Κροάτης περιφερειακός), Στέφαν Μίτροβιτς (31 ετών, διεθνής Σέρβος περιφερειακός) και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς (31 ετών, διεθνής Κροάτης αμυντικός) θα φοράνε του χρόνου το σκουφάκι του Θρύλου.

«Δώρο από μένα οι τρεις παικταράδες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, ανέφερε: «Εγώ είμαι εδώ και θα καλύψω όλα τα έξοδα για τρεις πολίστες παγκόσμιας κλάσης, για να είμαστε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης * Η ομάδα αυτή άλλαξε την ιστορία του πόλο, θα την αλλάξει και το κολυμβητήριο που θα φτιάξουμε * Προχωρήστε και είμαι δίπλα σας * Στόχος μας ξανά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΑ... ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΕΒΑΝΣ

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος παράλληλα έχει ζητήσει χρόνο για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για το ΝΒΑ * Το προφίλ του παίκτη, που προορίζεται για τον ρόλο πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη * Ματιές και στον Νιγηριανό σέντερ Μάικλ Έρικ, που έχει συνεργαστεί στην Νταρουσάφακα με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΛΟΥΚΑ

Οι Αγγελόπουλοι ανέβασαν περισσότερο την προσφορά τους για να δελεάσουν τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι: στα 5.500.000 ευρώ για τρία χρόνια * Φενέρμπαχτσε: «Πιστεύουμε πως ο Κώστας θα μείνει εδώ μαζί μας».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ!

Η πολωνική Κρακόβια είναι το φαβορί να βρεθεί αντίπαλος του Ατρομήτου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ * Η Ντουνάισκα Σρέντα από τη Σλοβακία, η άλλη υποψήφια * Τι δήλωσαν Σπανός και Αναστασίου στην παρουσίαση του νέου προπονητή.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ… ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΑΛΑ!

Ο λαοφιλής σύλλογος των Ιωαννίνων μπαίνει δυνατά και στο μπάσκετ
Η ανδρική ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ τα κορίτσια έφτασαν μια ανάσα από την Α1.
Μιλούν στο «ΦΩΣ» ο αντιπρόεδρος του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ, Χρήστος Γεωργίου, και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Γιώργος Σιαμέτης.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ