ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε έγγραφο, στο οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη από την κλήρωση των διαιτητών. 

ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ

ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε έγγραφο, στο οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη από την κλήρωση των διαιτητών, ξεμπροστιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την Ομοσπονδία που υποστήριζε το αντίθετο, αποδεικνύοντας περίτρανα πως έχει δίκιο στα περί παρανομίας της ΚΕΔ/ΕΟΚ * Στις 13 Ιουνίου θα εκδικαστεί η υπόθεση από το ΑΣΕΑΔ και όλα τα πλέι οφ θα ακυρωθούν, εφόσον δικαιωθούν οι Πειραιώτες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΑ… ΧΑΡΤΙΑ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνευ αγώνος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό 20-0, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρατάχθηκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ, και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ.
Υβριστικά πανό κατά του Ολυμπιακού και συνθήματα κατά των Αγγελόπουλων από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει το μπάσκετ ποδόσφαιρο * Εκεί γίνονται εγκλήματα και υπάρχει ατιμωρησία * Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί * Όταν κάποιους τους καταστρατηγεί, πρέπει να υπάρχουν συνέπειες».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Έως το τέλος της εβδομάδας ο ΣΕΜΕΔΟ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

«ΓΚΑΖΩΝΕΙ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΡΤΕΛ * Συγκρατημένη αισιοδοξία και για ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ και του ΜΠΕΡΓΚ έως το τέλος του μήνα!

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΡΟΥΝΟ

Τι σημαίνει για τον ΜΑΡΤΙΝΣ η προσθήκη του Βραζιλιάνου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Πορτογάλος έρχεται και φέρνει μία σειρά από εξελίξεις * Προγραμματισμένες συσκέψεις, έτοιμες οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών.

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Ο φορ του Πανιωνίου βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο πλάνο για την προετοιμασία του Ολυμπιακού * Δεδομένη και η παρουσία του Ποντένσε.

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΣΑΝ

Τι λένε οι Πορτογάλοι για τον Αιγύπτιο και γιατί το αφήνουν ανοιχτό, αν και αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με Φουντούλη ο Θρύλος το 1-0

Ο Ολυμπιακός, με τέρμα του Χιώτη περιφερειακού 36 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, έκαμψε την αντίσταση της εξαιρετικής Βουλιαγμένης (10-9) * Την Πέμπτη στον Λαιμό ο δεύτερος τελικός (19.00), με τη σειρά να κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ