ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

Αμετακίνητος ο Ολυμπιακός στις θέσεις του, δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε βήμα σε όσα έχει εξαγγείλει.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

Αμετακίνητος ο Ολυμπιακός στις θέσεις του, δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε βήμα σε όσα έχει εξαγγείλει * Στο χθεσινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ τού ζητήθηκε να αποσύρει την προσφυγή για τον παράνομο ορισμό, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Προσφυγή και ακύρωση της αγωνιστικής

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από την έναρξη του ΔΣ έκαναν προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής * Τι θα συμβεί αν δικαιωθούν.

Ένταση στο ΔΣ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε τρεις φορές από τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που τεθούν οι δύο ομάδες αντιμέτωπες στα πλέι οφ, να παίξουν με ξένους διαιτητές, χωρίς όμως να πάρει απάντηση * Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι «πράσινοι» υποστήριξαν ότι όλο αυτό συμβαίνει επειδή οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν το πρωτάθλημα * Τι είπαν Αγγελόπουλοι – Γιαννακόπουλος.

Μύλος με την Αδριατική

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, μιλώντας σε Μέσο της Κροατίας, υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι θετικός για τον Ολυμπιακό, όμως τέσσερις ομάδες δεν θέλουν να συμμετάσχει στην ABA.

Γαλατσόπουλος: Έχουμε πρωτάθλημα

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος * Οι δηλώσεις των ιδιοκτητών των άλλων ομάδων * «Να προστατέψουμε εμείς τον Αναστόπουλο και να μην πάει στο ΣΕΦ» είπαν κάποιοι

Τα γύρισε πάλι ο Βασιλειάδης

Παρά την παραδοχή του ότι υπάρχει πρόβλημα στο ελληνικό μπάσκετ, ο υφυπουργός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δίκιο, κάτι που περιπλέκει το πρόβλημα στο ελληνικό μπάσκετ.

Αστυνομική προστασία στον Αναστόπουλο

Ο Έλληνας διαιτητής βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία μετά τις τελευταίες εξελίξεις * Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομικής Βίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ!

Από σήμερα μπορούν να κλείνουν «μόνιμη» θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλοι του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019-20 * Στόχος, να γίνει ρεκόρ και να φτάσει η διάθεση των διαρκείας το «ταβάνι» των 23.000 * Πολύ μικρή η αύξηση στις τιμές, κίνητρο για όσους τα προμηθευτούν, ασχέτως αν η ομάδα περάσει σε ομίλους της Ευρώπης * Όλες οι λεπτομέρειες της χθεσινής παρουσίασης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο απολογισμός της δουλειάς του Πορτογάλου στην πρώτη σεζόν του στον Ολυμπιακό * Τι περιμένει ο ίδιος και ο σύλλογος για την επόμενη * Το «τεντωμένο σχοινί», η Ευρώπη, η καλή μπάλα, οι χαμένοι τίτλοι, η προσφορά και οι ευθύνες του 48χρονου κόουτς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΜΟΝΟ… ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!

Οριστικά χωρίς οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, με απόφαση Βασιλειάδη
Θα εκδοθούν 1.500 προσκλήσεις για τους δύο φιναλίστ και την ΕΠΟ.
Αναβλήθηκε η κλήρωση των μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιά.
Στη Βουλή η τροπολογία της αναδιάρθρωσης.

Ο Αλεξίεφ πήρε το όπλο του

Ο Βούλγαρος, με 17/26 επιθέσεις, οδήγησε τον Θρύλο σε μεγάλη νίκη 3-1 (23-25, 25-21, 25-17, 25-15) επί του ΠΑΟΚ * Ο Ολυμπιακός θέλει πλέον ακόμη μία νίκη την Πέμπτη στον Ρέντη για να πάρει τον τίτλο.
Διακοπή στο ματς, επειδή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ απάντησαν στις μπουγάτσες με άχνη * Υβριστικά συνθήματα κατά του Ανδρεάδη, χωρίς συνέπειες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ