ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Νο 3

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο από τον έξοχο Ατρόμητο, αλλά με μεγάλη αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος πήρε τη νίκη με 2-1.

ΘΡΥΛΙΚΗ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ Νο 3

ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Νο 3

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο από τον έξοχο Ατρόμητο, αλλά με μεγάλη αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος πήρε τη νίκη με 2-1 * Ο άξονας έφερε το τρίποντο, καθώς τα γκολ πέτυχαν ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ στο 50’ και ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ στο 75’ * Ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί με τον Κουλούρη στο 30’, ενώ είχε και δοκάρι στο 2’ με φάουλ του Ουάρντα και ευκαιρίες.

Γράφει ο ΧΡ. ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ σελ. 16

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Η διαιτησία δεν ήταν καλή * Ή οι ξένοι που έρχονται έχουν διαφορετικά κριτήρια ή ήταν κακής ποιότητας ή δεν ήθελαν να παίξουν πιο καλά απ’ ό,τι έπρεπε * Κερδίσαμε δίκαια έναν καλό αντίπαλο».

ΚΑΝΑΝΤΙ: «Μπορούσαμε το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο».

Γράφει ο ΑΛ. ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο... αντιεμπορικός Μπουχαλάκης δίνει απαντήσεις

Ν. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Ακόμα ένα «πεταμένο» α’ μέρος

ΣΤ. ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ: Θέλει δύο στόπερ

Θ. ΡΟΥΣΣΟΣ: Τα ίδια με την ΑΕΚ…

ΑΝΤ. ΦΟΥΝΤΗΣ: Αχ, αυτή η άμυνα…

Το ομορφότερο «γκολ» της ζωής του!

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Όμως το καλύτερο «παιχνίδι» της καριέρας του το έδωσε με το που τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι. Πήρε αγκαλιά έναν πιτσιρικά που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, τον κατέβασε από την εξέδρα και πήγε στην εστία μπροστά στη Θύρα 7 για να παίξει ποδόσφαιρο μαζί του. Ο μικρός Βασίλης σκόραρε και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε. «Ήξερα εξ αρχής για το παιδάκι, με είχαν ενημερώσει να του δώσω τη φανέλα μου. Τον είδα που μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Σκέφτηκα να τον αγκαλιάσω και να τον βάλω στο γήπεδο. Πανηγυρίσαμε όλοι το γκολ που έβαλε. Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγαντας. Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του».

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ» ΚΑΙ ΑΡΗ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα 2-1 από την Ξάνθη με Ολιβέιρα και Ενρίκε * Η ΑΕΚ έκανε περίπατο με τον Παναιτωλικό 4-0 * Ο Άρης νίκησε στο φινάλε με ανατροπή τον ΟΦΗ 3-1 * Σήμερα: Απόλλων - ΠΑΟ (19.00, ΕΡΤ).

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε 80-72 τον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη φετινή ήττα του στην Α1 και μάλιστα σε άδειες εξέδρες!

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΚΡΕΪ (27 π.)

Και σημαντική η προσφορά των ΜΠΕΝΤΙΛ (21 π., 13 ρ.) και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (10 π.)

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ

Νοκ άουτ ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ -λόγω πυρετού- από τη μάχη στο Ρέθυμνο (16.45, ΕΡΤ) * ΤΟΥΠΑΝ: «Να μείνουμε ενωμένοι» * Μπαίνει στο χειρουργείο ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ… 107!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού κέρδισαν με 80-64 τον Πρωτέα Βούλας και διεύρυναν κι άλλο το απίθανο σερί νικών τους στο πρωτάθλημα * Σωτηρίου (13 π.) και Παυλοπούλου (12 π.) οι πρώτες σκόρερ.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

ΕΔΡΕΣ ΓΙΑ… ΚΛΑΜΑΤΑ

Μόνο μία ομάδα κέρδισε στην έδρα της στην 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και αυτή ήταν ο ουραγός Αιγινιακός (2-1 τα Τρίκαλα.

ΣΧΟΛΙΟ Κ. ΜΠΕΛΙΑΣ: Ποδοσφαιρoδουλειές με… φούντες!