ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Γιώργο Πρίντεζη * Το θέμα των αποδυτηρίων θεωρείται λήξαν

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Γιώργο Πρίντεζη * Το θέμα των αποδυτηρίων θεωρείται λήξαν * Οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους, η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε, έφυγαν τα σύννεφα και η ομάδα προχωρεί ενωμένη για τη δύσκολη συνέχεια.


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ

Ο Ολυμπιακός απόψε (22.30, NS 2) αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια στο ισπανικό νησί, με μοναδικό στόχο να βγει θριαμβευτής σε ακόμη μία σκληρή εβδομάδα, φτάνοντας πιο κοντά στην πρόκριση * Με την ίδια συνταγή, όπως κόντρα στην Μπάγερν.

ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Γρήγορο μπάσκετ, επίθεση στους 80+ πόντους και στις 20+ ασίστ * Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλει να βλέπει ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του σιγά σιγά βρίσκουν ξανά τον καλό εαυτό τους * Το «λαβράκι» Ουέμπερ και το «χρυσάφι» με τον Ποκουσέφσκι.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο «ΓΡΙΦΟΣ» ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ

Μόνο οι ΜΕΡΙΑ και ΜΠΑ έχουν δεδομένη τη θέση τους στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού * Οι προτάσεις που είναι στα σκαριά για ΣΙΣΕ, ο ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ που… κλίνει προς την έξοδο και το τέλος του δανεισμού του ΜΙΡΑΝΤΑ * Επιστρέφει το καλοκαίρι ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ και… βλέπουμε (καμία συμμετοχή με την Έμπολι).

Ακόμη: Γιατί δεν είναι «φαβορί» πλέον το Ζέεφελντ για την καλοκαιρινή προετοιμασία και μία πρώτη αριθμητική σύγκριση του ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ με τους ΧΑΣΑΝ και ΓΚΕΡΕΡΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Ο ΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Το «ΦΩΣ» ξετυλίγει το κουβάρι των τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό * Οι πιθανότητες για τον Πορτογάλο, η κλήση στην Εθνική και η Πόρτο * Τι γίνεται με Λοντίγκιν και Χουτεσιώτη * Ξανά στο προσκήνιο και ο Ντοναρούμα.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

«Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Νάτχο».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρώτος και μαθηματικά

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 15-2 τον NO Χανίων στον Πειραιά και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος από τη 19η αγωνιστική * Στην κορυφή για 18η φορά τα τελευταία 20 χρόνια * Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξανά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ * Τοπ σκόρερ ο Φουντούλης, με 3 γκολ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Ο Ολυμπιακός στα Χανιά σήμερα για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών
Αύριο ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό.