ΚΟΛΟΝΕΣ!

Πρόθεση να έχει στηρίγματα ο νέος Ολυμπιακός τον Ομάρ στην άμυνα, τον Γκιγιέρμε στο κέντρο, τον Φορτούνη σε ρόλο μπαλαντέρ και τον Ποντένσε στα άκρα

ΚΟΛΟΝΕΣ!

Ποιοι άλλοι παίκτες θα έχουν ρόλο στη δημιουργία της νέας ομάδας, με στόχο την ανάκτηση των τίτλων και τη μεγαλύτερη διάκριση στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν
Πόσο εξαρτώνται ορισμένοι ποδοσφαιριστές από το αν θα αποφασιστεί οριστικά η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΣΑ
Πόσο επηρεάζει αυτό, αλλά και η στάση της Πόρτο, το θέμα της παραμονής του 28χρονου τερματοφύλακα στους «ερυθρόλευκους».

Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣΟΥΡΑ - ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Αν το αποφασίσει η ΕΟΚ, μπορεί να τους φέρει αύριο κιόλας, δείχνει όμως ότι δεν θέλει * Θεατής για την ώρα ο Γιώργος Βασιλειάδης και το ντέρμπι στο ΣΕΦ πλησιάζει…

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΗ OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η σχέση Δουβή - Βασιλακόπουλου

«Όλοι ξέρετε ποιοι χρηματίζονται»
Σοβαρές καταγγελίες από τον Άγγελο Ζούπα

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Σήμερα το πρωί ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για το αυριανό ματς κόντρα στην Μπουντούτσνοστ * Στόχος του, να δώσει «τέλος» στο σερί των 5 ηττών του στην Ευρώπη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!
Έπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πόλη του Φωτός με... διαβολική ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ * 3-1 την Παρί με δύο γκολ του Λουκάκου και ένα του Ράσφορντ στο 94'!

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ
ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ…»
Ο επί 14 χρόνια σκάουτερ του Πανιωνίου, Γιάννης Έβανς Παυλόπουλος, μιλά στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ για το νέο μεγάλο αστέρι των «κυανέρυθρων» και παράλληλα στάζει μέλι για τον Γιώργο Μασούρα.
ΣΕΛ. 15

«Εφτάψυχος» Προμηθέας, φουλ
για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αν και χωρίς τους Μπράουν και Χολ, κέρδισε στην Πάτρα 69-57 την ισχυρή Τενερίφη και πάει στα Κανάρια Νησιά με μαξιλαράκι 12 πόντων.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ