ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Oι Έλληνες αθλητές δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Κόντρα στις ζοφερές μέρες που ζει η xώρα και στα συνεχόμενα περιστατικά βίας στα γήπεδα, οι Έλληνες αθλητές δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και «απαντούν» με μετάλλια και διακρίσεις:

- Χρυσό από τον ανίκητο ΜΙΛΤΟ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ στο μήκος, με 8,38 μ., η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

- Ασημένιο από τη σπουδαία ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ στο τριπλούν, με ατομικό ρεκόρ στον κλειστό (14,50 μ.)

- Χάλκινο από την πεισματάρα ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στο επί κοντώ, με 4,65 μ.

Γράφει ο Γ. ΣΥΡΙΔΗΣ

ΜΕΤΡΑΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ δεν θέλει με τίποτα να δει σημάδια αδιαφορίας κόντρα στον Απόλλωνα (19.00, ΕΡΤ 1) * Ποια είναι τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

ΣΤΟ «ΚΟΛΠΟ» ΚΑΙ Η ΛΕΣΤΕΡ

Τα δίχτυα του μάνατζερ του ΜΠΟΓΙΑΤΑ στον Ολυμπιακό, το σοβαρό ενδιαφέρον των «αλεπούδων» και η πρόθεση του Βέλγου στόπερ να φύγει από τη Σέλτικ.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ

Τα είχε όλα αυτή η σεζόν για τον Ολυμπιακό, που δημιούργησε μία νέα ομάδα * Η «πληγή» των μεγάλων ματς, το καλό ποδόσφαιρο, το έπος με τη Μίλαν, αλλά και οι απίθανες… γκέλες * Η ανάγνωση της σεζόν και όσα δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

Τοροσίδης και Αβραάμ κάλεσαν στον Ρέντη τον φίλαθλο του Ολυμπιακού με κινητικά προβλήματα, που δέχτηκε επίθεση στο «Π. Καπαγέρωφ».

Γράφει ο Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΙΣΤΑΡΤ ΜΕ ΑΡΗ

Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει ματς εδώ και ένα μήνα και σήμερα (18.30, CS 4), κόντρα στους «κίτρινους», θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ξεκινώντας τη δική του ολική επαναφορά * Οι Έλληνες παίκτες καλούνται να βγουν μπροστά για να ξεπεράσει η ομάδα την κρίση.

Γράφει ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΣΟΥΝΑΜΙ!

Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν της Ελευθερίας με 106-65 στο Μοσχάτο και συνεχίζουν αήττητες στο πρωτάθλημα * Τόμας (22 π.) και Σταμάτη (18 π.), οι πρώτες σκόρερ του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κ. ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

«ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ»

Ο Γιάννης Αλαμπασύνης μίλησε στο «ΦΩΣ» για την επίθεση που δέχθηκε προχθές, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-2

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ

Ο «Δικέφαλος» διατήρησε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό με Μαουρίσιο και Ζαμπά, ο οποίος αργότερα αποβλήθηκε * Συνθήματα κατά Αλαφούζου και της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ!

Με 10 παίκτες από το 4’ (αποβολή Τριανταφυλλόπουλου) οι Αρκάδες αφηνίασαν και ξέσπασαν στον άχρωμο Παναιτωλικό, με σκόρερ τους Βαλιέντε, Καλτσά και Φερνάντες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ… ΤΡΙΑΡΑ

Εύκολη νίκη για την ομάδα του Κάναντι, με Κουλούρη (18’, πέν.), Μπανανά (26’, αυτ.), Ενσικουλού (53’) * Ακυρώθηκε στο 10’ καθαρό γκολ του Ντουρμισάι * Μάντζιος: Το 0-1 έγινε 1-0 * Eπεισόδια οπαδών πριν από τον αγώνα με πολλές υλικές ζημιές…

ΟΦΗ - ΑΕΛ 0-0

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

Άσφαιρος ξανά ο ΟΦΗ, φωνάζει (δίκαια) η Λάρισα για πεντακάθαρο πέναλτι του Μιχόγεβιτς στον Μόρα στο 85’, που δεν έδωσε ο ρέφερι Ευαγγέλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1-1

ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ…

Πολύ κακό το παιχνίδι της Λιβαδειάς, με τους γηπεδούχους να φέρνουν 1-1 με τη Λαμία * Οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τον ΠΑΣ στη «μάχη» της ουράς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

ΚΕΡΔΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε στη Σπάρτη (2-0) και πήρε αποστάσεις από τους υπόλοιπους μνηστήρες της 2ης θέσης * Ισοπαλίες Κέρκυρας (στην Άρτα 1-1), Ηρακλή (0-0 με Παναχαϊκή στο «Καυτανζόγλειο»).

ΣΧΟΛΙΟ Κ. ΜΠΕΛΙΑΣ: ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ «ΚΛΟΥΒΙ»

Χωρίς νικητή το «κλάσικο» του Πειραιά * Εικοσάλεπτη διακοπή μετά τη σέντρα, λόγω δεκάδων καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι των «βυσσινί» * Με δέκα παίκτες από το 64’ έπαιζαν οι Κορυδαλλιώτες * Τρίποντο-«ανάσα» για την Καλλιθέα και νέα «γκέλα» για τον Εθνικό.

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΟΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Παντζιτζιφιακός – Αστέρας Κερατσινίου ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας δέχθηκε επίθεση από παίκτη των γηπεδούχων * Ακολούθησε γενική σύρραξη και ο διαιτητής του αγώνα, κ. Μαρινάκης, αποφάσισε να αναβάλει την αναμέτρηση.