ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ… ΦΑΒΟΡΙ;

Δεν «μπήκε» στην Τούμπα ο Ολυμπιακός και έχασε δίκαια.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ… ΦΑΒΟΡΙ;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Δεν «μπήκε» στην Τούμπα ο Ολυμπιακός και έχασε δίκαια από τον πολύ καλύτερό του ΠΑΟΚ με 3-1, μένοντας οριστικά εκτός τίτλου * Πιο αποφασισμένος σε κάθε φάση ο «Δικέφαλος», αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους» με Βιεϊρίνια (3’) και Μπίσεσβαρ (19’) και τον απείλησε και με άλλα γκολ (δοκάρι ο Σάκχοφ στο 29’), πριν ο Άκπομ κάνει το 3-0 (83’).

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ… ΦΑΒΟΡΙ;

Όταν εδώ και ένα μήνα ανυπομονείς για το ματς στην Τούμπα ώστε να δώσεις «απαντήσεις» στον ΠΑΟΚ, αλλά έχεις κορυφαίο παίκτη τον Σα, τότε πρέπει να ψαχτείς για το τι πήγε στραβά στην προετοιμασία τού ντέρμπι.

Σχολιάζει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Ανέτοιμοι για ένα τέτοιο ματς οι Πειραιώτες, αποδιοργανώθηκαν νωρίς και στάθηκε αδύνατο να απειλήσουν * Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ποντένσε στο 87’.

ΑΤΥΧΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η προτίμηση στον Νάτχο αντί του Καμαρά στην 11άδα αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού ο Ισραηλινός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο αμυντικό τρανζίσιον * Δεν βοήθησαν καθόλου ανασταλτικά οι Λάζαρος και Ποντένσε.

«ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Ρουμάνος είδε καλύτερα το ματς και είχε όλη την ομάδα του αποφασισμένη και πιστή στην τακτική * «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι» * Βαρέλα και Κρέσπο έκαναν μεγάλο ματς, όπως και μπροστά οι Άκπομ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί.

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας, δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ» * ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: «Δεν παλέψαμε, δεν χάσαμε με ψηλά το κεφάλι» *ΚΟΥΤΡΗΣ: «Χάσαμε με κάτω τα χέρια».

ΤΟΥΜΠΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ Κ. ΧΑΛΕΜΟΣ: Το πικρό ποτήρι στον Μαρτίνς το κέρασε συμπατριώτης του. ΣΕΛ. 4

«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» Η ΑΕΚ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ!

Μετά τα «κατορθώματα» Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι, ήρθε η σειρά του διαιτητή Βρέσκα να μη δώσει πέναλτι–μαρς στον ΟΦΗ στο 2’ και η «Ένωση» πήρε αναιμική νίκη με γκολ του Λιβάγια * Νοκ άουτ ο Χουλτ από τη μάχη του Φαλήρου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ

Ο επιθετικός από το Κονγκό ξανάφερε την ομάδα τού Κάναντι στις επιτυχίες * Σήμερα: Παναιτωλικός - ΑΕΛ (19.00, ΕΡΤ1), Αστέρας - Άρης (19.30, NS1).

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Ο Βόλος πέρασε και από την Άρτα (0-1) και… εξαφανίστηκε 11 πόντους από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, που απέδρασε με ένα μεγάλο διπλό από την Κέρκυρα (1-2) * Μόνο ένας από τους επτά γηπεδούχους νίκησε στη πρεμιέρα του β’ γύρου!

K. ΜΠΕΛΙΑΣ: Η διαχείριση μια κρίσης…

ΣΤΙΒΟΣ

Ο 5ος ΣΕΡΙ ΤΙΤΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε εύκολα τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο του στον κλειστό στίβο (και 9ο συνολικά στην ιστορία του στους άνδρες).

ΤΗΝ ΕΞ-ΑΦΑΝΙΣΕ!

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Τσέλσι 6-0, επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας (με ματς παραπάνω), ισόβαθμη της Λίβερπουλ, και άφησε τους Λονδρέζους εκτός 4άδας * Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κουν Αγκουέρο, που πέτυχε χατ τρικ.