ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΟΛΕΔΟ!

Χαμός στη Βραζιλία με τον 31χρονο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού. 

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΟΛΕΔΟ!

Χαμός στη Βραζιλία με τον 31χρονο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού * Η Ιντερνασιονάλ κάνει λόγο για «ενόχληση» από πλευράς Ολυμπιακού με… θέα το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ * Ο παίκτης επιθυμεί να γυρίσει στη χώρα μας * Και ο ΜΠΟΓΙΑΤΑ της Σέλτικ πάντοτε στο «κάδρο».

Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ

Γιατί το καλοκαίρι του 2015 είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του στη Μονακό * Τι είχε δηλώσει προ τετραετίας ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού για τον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ που πιάνει λιμάνι.

Οι λεπτοί χειρισμοί με ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ και ο ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ που περιμένει.

Τρίγωνο-«φωτιά»

Με τους Σμιτ (21 πόντοι), Αλεξίεφ (17), Ραούβερντινκ (16) να εκτελούν και τον Πετρέα να υψώνει «τείχος» στο φιλέ, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 (23-25, 25-22, 25-22, 25-17) τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη και αύξησε το σερί του στο πρωτάθλημα σε 41-0 νίκες, ενώ σε όλα τα σπορ του Ερασιτέχνη έχει να χάσει 1.366 μέρες από το «τριφύλλι».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 0-0!

Γιατί στον Ολυμπιακό δεν θεωρούν εξασφαλισμένη την πρόκριση επί της Ξάνθης και θα είναι προσηλωμένοι στον στόχο, πρωτίστως με το να μη δεχτούν γκολ που θα δυσχεράνει την προσπάθειά τους.

ΚΑΤΙ «ΨΗΝΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚ

Ποιες ομάδες από το εξωτερικό έχουν στο… στόχαστρο τους Κούτρη και Ελαμπντελαουί, τι γίνεται με το μέλλον τους, τι θέλει ο Μαρτίνς.

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Η αμφισβήτηση, οι ατυχίες και το γκολ που είχε ανάγκη για να δώσει απαντήσεις.

ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΣΑΪ

Στην Ολλανδία αποθεώνουν τον 20χρονο εξτρέμ, που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Βίλεμ * «Έγραψε ιστορία ένας σπουδαίος παίκτης» αναφέρουν οι Ολλανδοί.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!

Η παράδοση του Ολυμπιακού να επισκέπτεται το Ίδρυμα «Ελπίδα» και η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών που νοσηλεύονται εκεί συνεχίστηκαν για 9η στη σειρά χρονιά.

Τι δήλωσαν συγκινημένοι η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τι πρότεινε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Φορτσάτος στην Τουρκία ο «Μίλου»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 * Ο Σέρβος σέντερ πάει πανέτοιμος για τη «μάχη» με τον Βέσελι της Φενέρ, έχοντας αγωνιστεί όμως 38 λεπτά κόντρα στον Χολαργό * Ο «ερυθρόλευκος πύργος» θέλει και συμπαράσταση, αφού ο Ομπράντοβιτς έχει στα χέρια του και Λοβέρν, Ντουβερίογλου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά …

Το «ΦΩΣ» γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται τα ματς που... στράβωσαν κόντρα σε νεοφώτιστους εδώ και 20 χρόνια * Η τάπα του Φασούλα στο Ηράκλειο προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, οι ήττες από ΒΑΟ, Μακεδονικό, Μαρούσι, ΜΕΝΤ, Πανελλήνιο και η παράταση στη Λάρισα με το απίθανο τρίποντο του Μπουντούρη.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΟΥΡΙ ΣΑΒΙΤΣΕΦ;

Η εβδομαδιαία στήλη του «ΦΩΤΟΣ» έψαξε και βρήκε τα ίχνη του 54χρονου, πλέον, βετεράνου Σοβιετικού επιθετικού του Ολυμπιακού * Η περιπέτειά του στην Μπουντεσλίγκα, η μόνιμη διαμονή του στο Αμβούργο και οι αποτυχημένες προπονητικές απόπειρές του.

Υποκλίθηκε ο πλανήτης!

Η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ έχει προκαλέσει τον θαυμασμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης! * «Τσιτσιπάς, ο Έλληνας διάδοχος» ανέφερε η γαλλική «L’Equipe» σε αφιέρωμα που έκανε στον 20χρονο Έλληνα τενίστα, ενώ το αμερικανικό ESPN συγκρίνει τη νίκη του Τσιτσιπά με αυτή του Φέντερερ επί του Πιτ Σάμπρας, το 2001, στο Γουίμπλεντον!

ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Μετά το Κύπελλο, η Λαμία κέρδισε στην έδρα της 1-0 και στο πρωτάθλημα τον πολύ κακό Παναθηναϊκό, κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής * Το γκολ ο Μπερτόλιο στο 52’.