ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ!

Ήρθε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα ο Σολδάνο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ!

Ήρθε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα ο ΣΟΛΔΑΝΟ, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό (4,5 χρόνια) και σήμερα πιάνει δουλειά στον Ρέντη * Θα κάνει τα πάντα για να παίξει την Τρίτη με την Ξάνθη * Πρώτο θέμα στην Αργεντινή η μεταγραφή του!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

«Έφαγε τα μούτρα της» η κάτοχος του Λιμπερταδόρες, που επιχείρησε να «κλέψει» τον παίκτη την τελευταία στιγμή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΑ, που μένει δανεικός έως το τέλος της σεζόν στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΪΡΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ

«Υπέροχη η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα», το σχόλιο του 24χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού της Όσιγιεκ.

Ο… ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ

Το διάστημα μέχρι τα μαζεμένα μεγάλα παιχνίδια με Ντιναμό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απασχολεί σε αυτήν τη φάση τον Πέδρο Μαρτίνς * Τι ζητά από την ομάδα και πώς προετοιμάζει τους παίκτες του για ρυθμό, διάρκεια και, φυσικά, αποτελέσματα στα 7 ματς που προηγούνται των ντέρμπι και της μάχης με τους Ουκρανούς για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ

Ο Ολυμπιακός τελείωσε με τον φορ και τώρα θα ενισχύσει και τα άκρα της επίθεσης * Στο λιμάνι θέλουν ακραίο που να σκοράρει και ήδη σκανάρουν όλα τα ονόματα που έχουν προταθεί.

ΣΤΗΝ ΤΟΛΟΥΚΑ Ο ΠΑΡΝΤΟ

Ο Κολομβιανός ανακοινώθηκε από τους Μεξικανούς και ο Ολυμπιακός έβγαλε από πάνω του ένα βαρύ συμβόλαιο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΣΕΜΠΑ

Ο Βραζιλιάνος που συνεχίζει στον Ρέντη, το συμβόλαιο που έχει ανανεωθεί, η πρόταση που αναμένεται και η άποψη του Μαρτίνς.

«ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»

Το «ΦΩΣ» βρήκε συνέντευξη του ΦΡΑΝΚΟ ΣΟΛΔΑΝΟ στην Αργεντινή, με την οποία σκιαγραφεί τον εαυτό του * Δείχνει ότι δεν είναι… φραγκοφονιάς και ταιριάζει με αυτά που ζητά ο Μαρτίνς!

Όχι άλλο 2018…

Το «ΦΩΣ» αναλύει τη χρονιά που πέρασε και τους στόχους του Ολυμπιακού γι’ αυτήν που μόλις ξεκίνησε * Τα τρόπαια που χάθηκαν, ο αποκλεισμός από το φάιναλ φορ και η μετάβαση από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον Ντέιβιντ Μπλατ.

ΜΕΣΑ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ, ΕΞΩ Ο ΤΙΜΑ

Ο Έλληνας φόργουορντ προπονήθηκε με την ομάδα και κάνει προσπάθεια να δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό * Παραμένει εκτός ο Λετονός, που έχει ακόμη ενοχλήσεις στα δάχτυλα.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη στα ριμπάουντ, αλλά στο ΟΑΚΑ έχασε τη μάχη των αιθέρων και στα δύο ματς * Έκανε επίσης και τα περισσότερα λάθη * Σε αυτούς τους τομείς θα δώσουν προσοχή οι «ερυθρόλευκοι».

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΧΟΡΧΕ ΜΠΕΡΜΟΥΔΕΣ;

Η εβδομαδιαία στήλη του «ΦΩΤΟΣ» έψαξε και βρήκε τα ίχνη του 47χρονου, πλέον, Κολομβιανού παλαίμαχου αμυντικού του Ολυμπιακού * Η αποτυχημένη απόπειρα στην προπονητική και η μεγάλη καριέρα του πια ως τηλεσχολιαστή στο ESPN της Αργεντινής.

Αποκαλύψεις στον Καζαμία 2019

Όπως κάθε χρόνο, ο Στέφανος Λεμονίδης προβλέπει τι θα συμβεί στον χώρο του βόλεϊ το νέο έτος * Διαβάστε για τα μελλούμενα, σχετικά με Φιλίποφ, Κοκκινάκη, Μουνιόθ, Καραμπέτσο, Ταρνατώρο και άλλα πολλά...