ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ… ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Για ατσάλινα νεύρα η μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημαα  και οι ανατροπές επί ανατροπών επιφυλάσσουν ένα φινάλε – θρίλερ για τους διεκδικητές του τίτλου!

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ   ΟΤΑΝ… ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

ΜΠΑΛΑΡΑ

ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΑ

ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΚΑΙ ΚΑΡΒΑΛΙΟ

ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Με ψυχωμένη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ (2-1 από 0-1) και παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΒΑΜΠ

Ο Αυστριακός μέσος ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο υπέγραψε την ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στην Τούμπα (3-1), στέλνοντας τον «δικέφαλο του βορρά» στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

ΘΡΥΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ

Με οδηγό την άμυνά του, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «άλωσε» την έδρα της Μπρέσια (13-12) και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα πρόκρισης στο φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ…»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ξεγελιέται από την αδελφική σχέση μεταξύ των δύο ομάδων και περιμένει δυνατή μάχη απόψε (20.00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με στόχο να παραμείνει ζωντανός ο Ολυμπιακός στο κυνήγι για το πλεονέκτημα έδρας. «Να επιβάλλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας», τόνισε – Εκτός αποστολής Μιλουτίνοβ και Πετρούσεφ με τον τελευταίο να φορτσάρει για το ματς της Κυριακής κόντρα στο Περιστέρι.