EKEI ΠΟΝΤΑΡΕΙ

Γιατί στον Ρέντη εκτιμούν ότι αν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ, τότε θα φύγει νικητής από τη Λεωφόρο. Τι συμβαίνει όταν ο Παναθηναϊκός δέχεται πρώτος γκολ.

EKEI ΠΟΝΤΑΡΕΙ

ΚΛΕΙΔΙ οι κάθετες του ΟΡΤΑ και η απόφαση ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ για ΦΟΡΤΟΥΝΗ. Έτοιμος και ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, φαβορί για βασικός ο ΝΑΒΑΡΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ… ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Το «ΦΩΣ» αναλύει την εκτόξευση του Ουόκαπ στο Μόναχο και την επιστροφή του στα υψηλά στάνταρ απόδοσης, καθώς πήρε την ομάδα στις πλάτες του όπως παλαιότερα. Αλλαγή στους ξένους στην Α1, ο Ράιτ πήρε τη θέση του τραυματία Μιλουτίνοβ.

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός χθες στη Λιθουανία και έχασε 80-68 από τη Ζαλγκίρις, γνωρίζοντας τη δέκατη ήττα του στην Ευρωλίγκα. Πέραν του Ναν (26 π.), κανείς άλλος παίκτης των «πρασίνων» δεν διακρίθηκε, ενώ για την ομάδα του Τρινκιέρι ο Έβανς (24 π.) ήταν καταπληκτικός.

Συμφωνία Μπερνάρ με Ατλέτικο Μινέιρο

Βάσει αξιόπιστων πηγών από τη Βραζιλία, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του. Ο Ιωαννίδης προπονήθηκε και χθες κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τερίμ.

ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: «ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ»

Ο έμπειρος προπονητής της προελαύνουσας Καλλιθέας αναλύει τους υψηλούς στόχους της αθηναϊκής ομάδας που πάει αύριο στα Χανιά για το ντέρμπι της αγωνιστικής, τα παράξενα πλέι οφ της κατηγορίας και τη μάχη για τον τίτλο στη Σούπερ Λιγκ.

XOΡΤΑΣΤΙΚΟ 2-2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το συναρπαστικό ντέρμπι στο «Γ. Καλαφάτης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Νέων.