ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ….

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ….

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ (78-79), με τον Γιουλ να βάζει σουτ-μαχαιριά στα 3'' πριν από τη λήξη, μπροστά μάλιστα στον θηριώδη Φαλ. Στην εκπνοή ο Σλούκας βρήκε… σίδερο και το κύπελλο ταξίδεψε στη Μαδρίτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί για 38 λεπτά (78-72), αλλά στο τέλος αδυνατούσαν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. MVP αναδείχθηκε ο Ταβάρες, αλλά στον τελικό έδειξε την κλάση της η περίφημη ισπανική γενιά. Τεράστιο παιχνίδι από τον ιδιοφυή Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος έκανε τη διαφορά σε σκορ και δημιουργία. Συγκινητικός ο Βεζένκοφ (29 π.) που έπαιξε 39 λεπτά, ο Κάνααν είχε 5/6 τρίποντα, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία ναι μεν τα πήγε περίφημα σε όλο τον τελικό, όπως και σε όλη τη χρονιά, στο τέλος όμως λύγισε.

Για 11η φορά οι Μαδριλένοι ανέβηκαν στον θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παρά τις σημαντικές απουσίες τους και την προχωρημένη ηλικία των αστεριών τους. Μόνο περηφάνια για την πορεία του φετινού Ολυμπιακού, ο οποίος του χρόνου θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

ΚΑΟΥΝΑΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΟΝ

Οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον πολύπειρο Ισπανό. Στην Ελλάδα από χθες, σήμερα «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το θέμα του προπονητή.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ