ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Σε πολύ υψηλούς τόνους και δίχως να βρεθεί άκρη η 4ωρη συνάντηση του ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ με τους ιδιοκτήτες των «μεγάλων».

ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Απογοητευτική η έκβαση των συζητήσεων, με μηδενική διάθεση για οποιαδήποτε συναίνεση από όλες τις πλευρές που διαφωνούν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑ ΓΚΟΛ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

«Έθελξε» μπροστά σε 14 χιλιάδες φιλάθλους η Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν βρήκε δίχτυα και έμεινε στο 0-0 με τη Λιθουανία στην παρθενική εμφάνισή της στην «ΟΠΑΠ Αρένα», σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών – Ξεχώρισε ο Κώστας Φορτούνης – «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι» δήλωσε γεμάτος ικανοποίηση ο Πογιέτ – «Εντυπωσιάστηκα από την Ελλάδα» τόνισε ο Γιανκάουσκας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ…

Η συγκινητική ιστορία δύο μαθητών από τη Γαύδο που διδάσκονται διαδικτυακά από εθελοντές καθηγητές, γιατί στο νησί δεν υπάρχει γυμνάσιο και η πολιτεία δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις της. Μιλάει στο «ΦΩΣ» η μητέρα των παιδιών, Έφη Γεωργακά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Ο ΠΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

Ο 22χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα που πιάνει λιμάνι αποτελεί τον πρώτο «κρίκο» του ελληνικού «σαφάρι» από πλευράς Ολυμπιακού. Κι άλλους... Πήλιους περνούν από «κόσκινο» οι πρωταθλητές.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Ξανά σε… τροχιά

Η Κηφισιά ξεπέρασε άμεσα την ήττα από τον Απόλλωνα, επικράτησε εύκολα της Ηλιούπολης (2-0) και οδηγεί σταθερά την κούρσα στον νότιο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ