Όχι άλλη εξυγίανση!

Τον απόλυτο εξευτελισμό έζησε το ελληνικό ποδόσφαιρο με την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Όχι άλλη εξυγίανση!

Αλαλούμ και από τον διαιτηή Κομίνη, που άλλα αποφάσισε στο χορτάρι ακυρώνοντας το γκολ του Βαρέλα το οποίο κατακύρωσε στα αποδυτήρια διακόπτοντας τον αγώνα με σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα και ο αναλυτικός πίνακας με τη βαθμολογία της Super League.

Χθες όμως παίχτηκε και ποδόσφαιρο! Στο περιβόλι των γκολ ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα 4-0 τον Πλατανιά. Τι έλεγαν οι … φίλοι Σαββίδη στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», ξέσπασε ο Σάββας Θεοδωρίδης ενώ ο Γκαρθία ήθελε κι άλλα γκολ από τους ποδοσφαιριστλές του. Ο Αλέξης Βιρβίλης ήταν στα Χανιά και σας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις ενώ το σχόλιο και την περιγραφή του αγώνα γράφουν οι Χρήστος Μεγγλίδης και Γιώργος Στασινόπουλος.

Πρώτη κούπα στο χάντμπολ! Ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ είχε κόκκινο χρώμα με τον Ολυμπιακό να κατακτά το τρόπαιο με 26-22. Διαβάστε το πλούσιο ρεπορτάζ για μπάσκετ, βόλεϊ, υγρό στίβο και όλα τα άλλα σπορ.

Μη χάσετε το ΦΩΣ την πληρέστερη και ιστορικότερη αθλητική εφημερίδα τα νέα για όλους τους αγώνες σε Super League, Football League, Γ Εθνική, Αθηναϊκά και Πειραϊκά πρωταθλήματα, αλλά και τους αγώνες όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.