ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡ

Ο Βραζιλιάνος χαφ και ο σέντερ-φορ έρχονται στον Ολυμπιακό για να δηλωθούν ενόψει των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡ

Το έντυπο ΦΩΣ διαβάζεται και ηλεκτρονικά. Mπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης και αγοράστε το ΦΩΣ ή γίνετε συνδρομητής και απολαύστε μοναδικές τιμές γνωριμίας!

Αγοράστε την εφημερίδα μας ΕΔΩ

  • ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
  • Ο ΣΟΛΔΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΪΚΕΡ

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΒΙΛΗ…
…τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στους πρώτους προκριματικούς του Γιουρόπα Λιγκ * Οι Ισπανοί είχαν 27 στο 1-0 με τη Ζαλγκίρις, έναντι 26 του Ολυμπιακού στο 4-0 με τη Λουκέρνη

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΡΕΡΟ ΕΠΙ ΔΥΟ!
Πότε είχαν σκοράρει ο Έλληνας άσος και ο Ισπανός επιθετικός δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι στην καριέρα τους * Ο Λάζαρος το είχε κάνει από… πιτσιρίκι, ο Γκερέρο μόνο δύο φορές, αλλά σε μία εβδομάδα!

ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ!
Μαρτίνς και επιτελείο βλέπουν σήμερα διαδοχικά Μπέρνλι (με Σαουθάμπτον), Λουκέρνη (με Γιουνγκ Μπόις) και Μπασακσεχίρ (με Τραμπζονσπόρ)

«ΠΑΤΕΡΑ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ…»

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2ος ΣΤΑ 50 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΦΩΣ»

Ο θάνατος της μητέρας του, όταν τον γέννησε * Ο πατέρας του που έφυγε από καρκίνο και το μετάλλιο που του αφιέρωσε, γιατί «όταν ζούσε, έκανα χαβαλέ» * Οι τρεις δρόμοι που πήρε αυτός και τα δύο αδέρφια του * Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, σε μια αληθινή συνέντευξη

Ο ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ
ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ