ΚΑΣΤΡΟ ΑΠΟΡΘΗΤΟ

Ο Ολυμπιακός νίκησε και την Άλμπα 87-83 στο Φάληρο, παραμένοντας αήττητος στο ΣΕΦ.

ΚΑΣΤΡΟ ΑΠΟΡΘΗΤΟ

Έδωσε το σύνθημα στην αρχή ο τρομερός Παπανικολάου (12 π.), ακολούθησαν οι Σλούκας (10 π., 6 ασ.) και Φαλ (8 π., 4 ρ., 3 ασ.) - Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν και με +14 (69-55) στο 29', αλλά στο τέλος έκαναν τα εύκολα… δύσκολα - Ψύχραιμος στις κρίσιμές βολές λίγο πριν από τη λήξη ο εξαιρετικός Ντόρσεϊ (13 π.) - Το μυαλό πλέον στο αυριανό ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Γράφει ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΡΠΙΛΗ 20-9!

Ο Ολυμπιακός «βύθισε» στον Πειραιά την Ντιναμό Τιφλίδας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών - Οκτώ γκολ ο Φουντούλης.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΡΤΟ

Οι «δράκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον ΣΕΜΕΔΟ και έχουν αποφασίσει να κάνουν κίνηση τον χειμώνα για να τον αποκτήσουν.

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΓΚΑΡΙ

Ειδική διαχείριση με τον 31χρονο εξτρέμ, σκέψεις να προφυλαχθεί με Παναιτωλικό.

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΜΒΙΛΑ, ανεβαίνει επίπεδο και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα και με τη στατιστική!

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

«ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΑΓΚΙΜΠΟΥ» γράφουν οι ρεπόρτερ της Λιλ και τα «καρφιά» στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Δύσκολα θα αλλάξει τακτική ο ΜΑΡΤΙΝΣ με την ενδεκάδα έως τη διακοπή του Νοεμβρίου - Τα σενάρια (δίχως βάση προς το παρόν) για τον ΦΕΓΚΟΥΛΙ της Γαλατασαράι.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Σε κρίση η γερμανική ομάδα, ενώ πλησιάζει ο «τελικός» με τον Ολυμπιακό - Τρίζει η καρέκλα του Γκλάσνερ, σενάρια για διαδόχους - «ΕΤΟΙΜΟΣ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ στη Φενέρ - Σφοδρή κριτική από κόσμο και ΜΜΕ για τον Πορτογάλο.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ‘40

Μεγάλο αφιέρωμα στα μέρη του πολέμου - Μιλάει στο «ΦΩΣ» ο δήμαρχος Καλπακίου, Κώστας Καψάλης - Ιστορίες και γράμματα από το μέτωπο.

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ στη στήλη «ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

ΔΙΠΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΧΗ

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 17.00 την Κομάρνο για τον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ - Στις 20.00 οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη Ζοκ στη Σερβία στο πρώτο ματς της γ’ προκριματικής φάσης.

Γράφει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ