«ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ»

Ο Κλοντ Μακελελέ αποκλειστικά στο «ΦΩΣ»

«ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ»

Το έντυπο ΦΩΣ πλέον διαβάζεται και ηλεκτρονικά. Mπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης και αγοράστε το ΦΩΣ ή γίνετε συνδρομητής και απολαύστε μοναδικές τιμές γνωριμίας!

Αγοράστε την εφημερίδα μας ΕΔΩ

Γίνετε συνδρομητής για ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις ΕΔΩ

Ύστερα από 11 χρόνια ο 45χρονος πλέον τεχνικός της Έουπεν αποκάλυψε το λόγο που δεν έπιασε λιμάνι. *Τι λέει για τον Ολυμπιακό που είδε την Κυριακή για το "μεγάλο όνομα" των "ερυθρόλευκων" στην Ευρώπη, αλλά και για τον Μοντέστο που τον είχε παίκτη στη Μπαστιά το 2014.

«ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;»

Αναβλήθηκε για τις 23 Ιουλίου η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου και του Ολυμπιακού *Οι Πειραιώτες ζήτησαν το συμβόλαιο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν το παρέδωσαν και η υπόθεση πήρε αναβολή * «Τι φοβούνται και δεν καταθέτουν το συμβόλαιο;», ρωτούν οι "ερυθρόλευκοι"

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σοκαρισμένοι στον Ολυμπιακό από τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη *Στην Αμερική η Ελένη Κόκκαλη με τους Πέτρο και Κωνσταντίνο *Θεοδωρακάκης: «Βαθύτατη η θλίψη» *Σύνδεσμος βετεράνων: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ

Η περίπτωση του Αιγύπτιου φορ είναι η πιο προχωρημένη και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως θα τελειώσουν άμεσα

«ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛΙΑΝ»

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν πως ο 26χρονος χαφ θα φύγει από τη Φλαμένγκο με τον Ολυμπιακό να παραμένει γερά στο… κόλπο

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

"16 εκ. ευρώ η Μπεσίκτας για Ανσαριφάρντ και Φορτούνη" έγραψε η "Fotospor", ωστόσο δεν έχει κατατεθεί ακόμα τέτοια πρόταση.

ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ MADE IN SPAIN

Ο Γκερέρο σκοράρει ασύστολα και το "ΦΩΣ" θυμίζει όλες τις περιπτώσεις παικτών που έρχονται από Ισπανία με λίγα γκολ και εντυπωσιάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξανά σενάρια για Μολέδο στη Βραζιλία *Προσέχουν για να έχουν με Ποντένσε *Ο Μασούρας δεν έχει άγχος και το "φωνάζει" *Τους άφησε χαλαρούς ο Μαρτίνς.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΠΑΜ"

Ο Θρύλος ετοιμάζει "βόμβα" και αν "του κάτσει" θα κάνει πολύ… θόρυβο *Ο Μπλατ θέλει τριάρι που θα ταράξει την Ευρωλίγκα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ… ΛΕΦΤΑ

Ο Αμερικανός γυρεύει τον παίκτη που θα "κολλήσει" για πλάκα με τον Παπανικολάου.