ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Ο Ολυμπιακός κάτω από άκρα μυστικότητα έκλεισε τον ψηλόσωμο 19χρονο Κινκουέ από τη β’ ομάδα της Ίντερ.

ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Ο Ολυμπιακός κάτω από άκρα μυστικότητα έκλεισε τον ψηλόσωμο 19χρονο ΚΙΝΚΟΥΕ από τη β’ ομάδα της Ίντερ - Ποιος είναι ο νεαρός αμυντικός που θα αποτελέσει μία έξτρα λύση στα μετόπισθεν.

Ρώτησε και για τον 26χρονο δεξιό μπακ της Άστον Βίλα ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΓΚΙΛΜΠΕΡ.

«ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ» ΓΙΑ ΠΙΤΟΝ

Το παλεύει με την Κορίνθιανς για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

Σε ανοιχτή γραμμή με Πόρτο ο ΣΕΜΕΔΟ, δανεικό τον θέλει η Τορίνο, αλλά ο παίκτης «ψηφίζει» Πορτογαλία και Τσάμπιονς Λιγκ.

Με Αντβέρπ η πρεμιέρα στο Φάληρο, στην Αμβέρσα το φινάλε των ομίλων - Οικογενειακό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Β’ είχαν χθες οι Πειραιώτες.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ

Έτοιμος για όλα δηλώνει ο 20χρονος άσος που ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ - Ποιοι του μίλησαν θερμά για τους πρωταθλητές Ελλάδας, για ποιες θέσεις τον υπολογίζει ο Μαρτίνς.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Σε Ευρώπη και Αφρική θα βρίσκονται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού - Ποιοι μένουν, πώς θα δουλέψει ο Πορτογάλος ενόψει Σούπερ Λίγκας και Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Πάλι δεν νίκησε στην Μπουντεσλίγκα η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη - Ήταν πάντως πολύ καλή, όπως διαπίστωσαν οι «ερυθρόλευκοι», που σήμερα βλέπουν Αντβέρπ και Φενέρ.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Θρύλος «4Χ4»

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού κέρδισαν και τη ΔΕΚΑ (80-64) και με νίκη σήμερα κόντρα στο Περιστέρι κατακτούν τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πρώτο τεστ του νέου Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα στο Πράβετς τη Ρίλσκι - Εκτός ο Λούντζης με μυϊκό σπασμό στο πόδι.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Παίζοντας με ψυχή, η Εθνική πόλο νεανίδων επικράτησε με 9-7 της Ιταλίας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σήμερα (22.00) παίζει στον τελικό απέναντι στη Ρωσία.

ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, έχοντας 0/8 (!) στα φιλικά παιχνίδια έως τώρα - Σκόρερ ο Καρλίτος (18’) για το «τριφύλλι» και ο Μπενίτο (40’) για τους Αρκάδες - Έπαιξε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Λούντκβιστ.

Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

Καμπανάκι!

Άρης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι στο «Βικελίδης» - Προβλημάτισαν οι «κίτρινοι» που ισοφάρισαν στο 90’+8’ - Ανησυχία για Καμαρά που αποχώρησε τραυματίας.

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ