ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ο ομογενής γκαρντ είπε «ναι» και έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΝΤΟΡΣΕΪ

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ο ομογενής γκαρντ είπε «ναι» και έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό - Δεν σταματούν εδώ οι Αγγελόπουλοι, θα πάρουν κι άλλον παίκτη.

Έφτασε το θηρίο

Ο Φαλ στην Αθήνα από χθες και ενσωματώνεται στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΙΣΕ

ενδιαφέρον και από Ιταλία για τον Σενεγαλέζο.

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΑΦΙΞΕΩΝ

Στα τηλέφωνα όλη μέρα χθες οι πρωταθλητές για να κλείσουν ακόμα και δύο μεταγραφές ως και προπαραμονή της ρεβάνς στη Σλοβακία - Προτεραιότητα ο αριστερός μπακ, κοιτάζουν και για δεξιά.

ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ!

«Στην Ελλάδα πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα ο ΜΑΝΩΛΑΣ», τόνιζαν και χθες τα ιταλικά ΜΜΕ, αλλά στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι είναι εκτός λογικής τα οικονομικά δεδομένα.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ

Το «ΦΩΣ» παρουσιάζει με ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ τα γκρουπ δυναμικότητας και τις ομάδες από κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ!

Ο νεαρός σφυροβόλος με 77,78 μέτρα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Ναϊρόμπι - Έκτος ο Ζιώγας - Το μετάλλιο «άγγιξε» η Κεσσίδη στη δισκοβολία (4η με 48,99 μ.) - Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Εμμανουηλίδου στα 200 μ. (23.77).

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στέκονται εκ νέου δίπλα στους συνανθρώπους τους που επλήγησαν από τις φωτιές, διαθέτοντας το 50% των εσόδων από το ηλεκτρονικό κατάστημα που διατηρούν υπέρ των πυρόπληκτων σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο.

Γράφει η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Τη Δευτέρα η ΓΣ της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να αποφασίσει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 28-29 Αυγούστου - Συμφώνησαν με την Cosmote TV οι Παναιτωλικός, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός, Λαμία, ενώ προς Νova οδεύει ο ΠΑΟΚ.

Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ