ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ»!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα «μονομαχήσουν» απόψε στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα σε μια αναμέτρηση αποδείξεων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9μμ, θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 2, ενώ θα τον διευθύνουν ο Ισπανός Ιερεθουέλο, ο Γάλλος Μπισάνγκ και ο Λιθουανός Βίλιους.

ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ»!

ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΣ…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με το… ένστικτο της επιβίωσης σε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλαγών και δραστικών περικοπών.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ…

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό,με όπλα την εμπειρία,την ποιότητα και την ανωτερότητα του

Νοκ-άουτ ο Ζαν-Σαρλ, αλλά θα βρει λύσεις εκ των έσω ο Μπαρτζώκας Ο Μπαρτζώκας περιμένει το αυτονόητο από τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ…

Τέλος στα σενάρια έβαλε ο Σεμέδο, που δέχτηκε επίμονες ερωτήσεις των Πορτογάλων για τους λόγους που δεν πήγε στην Μπενφίκα. Έρχεται ο μάνατζέρ του για το θέμα της ανανέωσης. Ίσως μπει ΡΗΤΡΑ στο νέο συμβόλαιο.

“ΠΕΠ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΤΑ”

Φοβερό αφιέρωμα του διεθνούς φήμης περιοδικού “Sports Illustrated” για τον Ολυμπιακό και η... συμβουλή στον τεχνικό της Σίτι για να μην την πατήσει όπως η Άρσεναλ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ