ΡΕΚΟΡ 50 ΕΤΩΝ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός έχει μία σειρά από λόγους για να κερδίσει απόψε τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης».

ΡΕΚΟΡ 50 ΕΤΩΝ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

ΡΕΚΟΡ 50 ΕΤΩΝ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός έχει μία σειρά από λόγους για να κερδίσει απόψε τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» (21.45, NS1) - Στόχος μεταξύ άλλων να στείλει στα... αρχεία ένα στοιχειωμένο ρεκόρ με τα αήττητα ματς που είχε πετύχει η ομαδάρα του ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ τη δεκαετία του ’70.

ΜΕ ΤΑ... ΒΑΡΙΑ χαρτιά κόντρα στον «Δικέφαλο» - Πήραν ανάσες οι ΜΠΑ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ και ΤΣΙΜΙΚΑΣ.

ΠΙΣΤΗ των Γάλλων ότι ο ΓΚΡΑΝΤΕΛ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα - Το... κρυφτούλι του ΑΠΟΕΛ με ΤΑΜΑΡΙ, που τα βρήκε με Ολυμπιακό.

ΕΝΤΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την πολυϊδιοκτησία.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

«ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ...

...έχει «χτυπήσει δύο φορές» τον Παναθηναϊκό, πάει να κάνει απόψε το ίδιο με τον ΠΑΟΚ και έχει μπροστά του και την ΑΕΚ, με την οποία επίσης έχει σκοράρει - Γιατί το φετινό παρελθόν του στον Ολυμπιακό δείχνει ότι ο Μαροκινός θα επιστρέψει σήμερα στα γκολ!

Οι 7 διαφορετικοί σκόρερ των φετινών γκολ στον ΠΑΟΚ είναι όλοι μεσοεπιθετικοί! - Το δικό τους τέρμα στους Θεσσαλονικείς θα ψάξουν στο σημερινό ντέρμπι οι Φορτούνης και Λοβέρα.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΤΑ «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ!

Χαμόγελα για δύο λόγους στον Ολυμπιακό για τη φετινή Κ15 - Μεγάλο στοίχημα των Πειραιωτών ο Ιμπαγάσα, που χθες έφυγε για την Ισπανία για να πάρει το δίπλωμα προπονητή - Ποιοι πιτσιρικάδες έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα-θαύμα των «ερυθρολεύκων».

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ - «Ο τελικός να γίνει σε γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο» - Τι είπε για την απόφαση του CAS.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο «βασιλιάς» του Θρύλου!

Ο Σπανούλης στην επέτειο της πρώτης υπογραφής του στους «ερυθρόλευκους» ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΚΑΕ για ακόμη έναν χρόνο, που θα είναι ο 11ος στο μεγάλο λιμάνι.

Γράφει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΛΗΚΤΡΑ!

Ο σύγχρονος «θρύλος» της ελληνικής τζαζ σκηνής, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ, ανοίγει την ψυχή του στο «ΦΩΣ» για τη μουσική και τον Ολυμπιακό - Ο κορυφαίος οργανίστας, ο «Φούρης» των συνεργατών και των μαθητών του σε ένα διαφορετικό ρεσιτάλ…

Συνέντευξη στον ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΓΛΙΔΗ

Παράταση ή στέψη;

Δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ στον Άγιο Θωμά (18.30, ΕΡΤ Sports), με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη για τη στέψη και τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει τον τίτλο την Τετάρτη στον Ρέντη.

Γράφει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

«Έφυγε» ο μεγάλος Τζάκι Τσάρλτον

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών μία εμβληματική μορφή του βρετανικού ποδοσφαίρου και μέλος της Εθνικής Αγγλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966 - Μεγαλούργησε με τη φανέλα τη Λιντς, με την οποία έπαιξε συνολικά 773 φορές στα 21 χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΟΥΤΑΣ

«Απόδραση» του Άρη από το «Γεντί Κουλέ»

Οι Θεσσαλονικείς «καθάρισαν» τον ΟΦΗ (0-1) στο σπίτι του με γκολ του Φετφατζίδη στο 13’ και εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης - Οι Κρητικοί πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτεροι, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε.

Τεράστιο διπλό παραμονής (0-2)

Ο Παναιτωλικός πέρασε από τη Νέα Σμύρνη - Έσπασε το αήττητο του Πανιωνίου στα πλέι άουτ με γκολ των Μπαΐροβιτς (40’ πέναλτι), Τζανακάκη (49’) και μόνο με θαύμα δεν θα παίξει και τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.

Ψυχρός εκτελεστής (1-2)

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν χαρίστηκε ούτε στην Ξάνθη που «καιγόταν» για βαθμούς και κέρδισε στα Πηγάδια με γκολ των Κρέσπι (6’) και Λουίς Φερνάντεθ (85’ πέναλτι) - Για τους Ακρίτες είχε ισοφαρίσει ο Λισγάρας (55’).

Είχε φροντίσει ο Μανούσος!

Με χατ τρικ του 33χρονου σκόρερ ο Ατρόμητος προηγήθηκε 0-3 στο πρώτο μέρος και γλίτωσε το «χαρακίρι», κερδίζοντας 2-3 τον Βόλο - Τρομερή ευκαιρία έχασε ο Γέντρισεκ στο 93’ για τους γηπεδούχους - Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Περιστεριώτες, λόγω αποβολής του Ντε Πο.

ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΩΡΟ…

Χωρίς ενδιαφέρον και φάσεις, η Λαμία και η Λάρισα έμειναν δίκαια στο 0-0, με τις άμυνες να κυριαρχούν.