Όλα σχεδόν τα είχε κάνει η Ρένα Βλαχοπούλου στο σινεμά αλλά κάτι θα ήθελε να κάνει ακόμα

Κάτι θα ήθελε να είχε κάνει η Βλαχοπούλου στη μεγάλη οθόνη...

Όλα σχεδόν τα είχε κάνει η Ρένα Βλαχοπούλου στο σινεμά αλλά κάτι θα ήθελε να κάνει ακόμα

Αν ρωτούσες την Βλαχοπούλου θα σου απαντούσε πως ήταν απόλυτα ευχαριστημένη και αισθανόταν μεγάλη ευγνωμοσύνη που συμμετείχε στο θαύμα του ελληνικού λαϊκού κινηματογράφου. Αρτίστα με πολλά προσόντα, με σπουδαία φωνή και απίθανη κίνηση, με μεγάλη πείρα στο μιούζικαλ και στην επιθεώρηση η Ρένα Βλαχοπούλου έκανε απίστευτη καριέρα στο σινεμά και μάλιστα σε σχετικά μεγάλη ηλικία.

Σε κάθε περίπτωση η Ρένα ήταν η σταρ της ελληνικής κωμωδίας στη δεκαετία του '60 και έζησε μεγάλες στιγμές στο πανί λίγο πριν σβήσουν οι προβολείς και χαθεί το θαύμα του σελιλόιντ για πάντα.

Για το τέλος του ελληνικού κινηματογράφου η απάντησή της ήταν σχεδόν μονολεκτική: «Ήταν μοιραίο!» Το ήξερε όπως όλοι όσοι συμμετείχαν στις ελληνικές ταινίες ότι οι εποχές θα άλλαζαν αργά ή γρήγορα και με την επέλαση της τηλεόρασης ο κινηματογράφος θα έχανε τα ηνία της ψυχαγωγίας.

Υπήρχε κάτι που θα ήθελε να είχε κάνει και πάντα το μνημόνευε με κάποιο παράπονο. Της έλειψε ένας ρόλος σε δραματική ταινία. Έλεγε πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση παραδεχόταν όμως πως δεν το κυνήγησε κιόλας.