Ρένα Βλαχοπούλου: Ένα λάθος έκανε στην καριέρα της και το μετάνιωσε

Το μοναδικό λάθος της Βλαχοπούλου στην λαμπρή σταδιοδρομία της ως κωμικού που κι η ίδια το παραδέχτηκε τελικά.

Ρένα Βλαχοπούλου: Ένα λάθος έκανε στην καριέρα της και το μετάνιωσε

Μια αστοχία χρεώνει η ίδια η Ρένα Βλαχοπούλου στον εαυτό της κι έχει να κάνει με την άρνησή της να συμμετάσχει στον πρωταγωνιστικό πυρήνα μιας ταινίας που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Συγκεκριμένα όταν κτιζόταν το κάστινγκ της ταινίας «Μια τρελή τρελή οικογένεια» η παραγωγός εταιρία Φίνος Φιλμ απευθύνθηκε αμέσως στην Βλαχοπούλου για να υποδυθεί την μητέρα της Τζένης Καρέζη, όμως η δημοφιλής Κερκυραία ηθοποιός θεώρησε ότι ήταν ακόμα πολύ νέα για να δεχθεί ένα τέτοιο ρόλο και τον απέρριψε.

Το κενό της ήρθε να συμπληρώσει η θεατρική ηθοποιός Μαίρη Αρώνη και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Όσο για την ίδια την Βλαχοπούλου μάλλον το μετάνιωσε, για να φτάσει ύστερα από χρόνια να πει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, «Ίσως ήταν λάθος».

Μπορεί η Μαίρη Αρώνη να αρίστευσε στον ρόλο της μαμάς αλλά και η Ρένα Βλαχοπούλου θα πρόσθετε σίγουρα στην τρελή τρελή ατμόσφαιρα αυτής της οικογένειας με κεφαλή τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Θα είχε μάλιστα και ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδρούσε η Ρένα στο ηχηρό χαστούκι που δέχτηκε η Αρώνη μέσα στο πλαίσιο του ρόλου της από τον Παπαγιαννόπουλο.

νγκ της