Φαίδων Γεωργίτσης - Βουγιουκλάκη: Το ειδύλλιο που κράτησε ένα καλοκαίρι

Το άγνωστο ειδύλλιο Γεωργίτση-Βουγιουκλάκη κράτησε για ένα καλοκαίρι. Τόση ήταν η φλόγα του...

Φαίδων Γεωργίτσης - Βουγιουκλάκη: Το ειδύλλιο που κράτησε ένα καλοκαίρι

Το 1963 ο νεαρός Φαίδων Γεωργίτσης παίζει στα «Κόκκινα φανάρια». Στα γυρίσματα της ταινίας «συνορεύει» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία πρωταγωνιστεί στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Αναπτύσσεται ένα θυελλώδες φλερτ που θα κρατήσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Η εθνική σταρ έδειχνε πραγματικά ξετρελαμένη με τον νεαρό «Γεωργί» της. Ήταν φανερό πως αυτή η ιστορία θα πήγαινε μακριά, ίσως να έφτανε και στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η Αλίκη τον γνώρισε και στην μητέρα της Έμυ.

Ο ίδιος ο Γεωργίτσης ισχυριζόταν πως του ζήτησε να παντρευτούν από τη δεύτερη μέρα. Στο μεταξύ όμως εκείνος δεν έκοψε τον γόρδιο δεσμό της σχέσης του με την Μπέτυ Αρβανίτη. Στο τέλος εγκατέλειψε τη Βουγιουκλάκη, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν ήθελε να γίνει ο κύριος Βουγιουκλάκης.

Η αγάπη του για την Αρβανίτη είχε βαθύτερες ρίζες για αυτό και συνέχισε μαζί της για αρκετό καιρό. Η Αλίκη ήταν η χαμένη της υπόθεσης από την άλλη όμως η σκιά της στοίχειωσε το ζευγάρι, και με αυτή την έννοια πήρε μια μικρή εκδίκηση.

Στο βωμό της υστεροφημίας της ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης διέψευσε το άγνωστο ρομάντζο μιλώντας για ανυπόστατα σενάρια.