Σε ποια ταινία η Καρέζη ξαναφόρεσε το νυφικό του γάμου της με τον Χατζηφωτίου

Η είδηση του γάμου της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην Αθηναϊκή κοινωνία της εποχής.

Σε ποια ταινία η Καρέζη ξαναφόρεσε το νυφικό του γάμου της με τον Χατζηφωτίου

Το αταίριαστο ζευγάρι, η διανοούμενη ηθοποιός και ο ανέμελος τέντι μπόι παντρεύτηκαν το 1962 δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την μακροημέρευση της γαμήλιας ζωής τους.

Πράγματι το 1964 το ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με τον Χατζηφωτίου υπήρχε αγεφύρωτη διαφορά στον τρόπο ζωής. Από τη μια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Τζένης από την άλλη τα επαγγελματικά ταξίδια του Ζάχου, ήταν αδύνατο να στεριώσει αυτός ο γάμος.

Στη συνέχεια η προσωπική και επαγγελματική ζωή της Καρέζη πήρε άλλους ατραπούς. Αξιοσημείωτο παραμένει πάντως ότι η πρωταγωνίστρια κράτησε το νυφικό του γάμου της, δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Ντίμη Κρίτσα, με τον οποίο διατηρούσε φιλική και επαγγελματική σχέση.

Και δεν έφτανε μόνο ότι το κράτησε αλλά το χρησιμοποίησε και στην αισθηματική κωμωδία "Τζένη, Τζένη" για να παντρευτεί στο πανί τον γόη της εποχής εκείνης Αντρέα Μπάρκουλη. Να θυμηθούμε επίσης ότι αυτή η ταινία που είναι και η πρώτη έγχρωμη της Καρέζη αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη εισπρακτική της επιτυχία καθώς έκοψε 587.323 εισιτήρια. Η πρώτη προβολή της έγινε στις 21 Φεβρουαρίου 1966.