Βουτσάς: «Πάλι καλά που ερωτεύτηκε ο Σακελλάριος κι έκανα καριέρα!»

Ο Κώστας Βουτσάς έπαιζε με τη γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Σακελλάριος κι έτσι τον πήραν στη Φίνος.

Βουτσάς: «Πάλι καλά που ερωτεύτηκε ο Σακελλάριος κι έκανα καριέρα!»

Με την τακτική του «μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα», ο Αλέκος Σακελλάριος βρέθηκε ένα βράδυ στο θέατρο Περοκέ όπου έπαιζε η εκλεκτή της καρδιάς του, Μπέμπη Κούλα και αργότερα Νίκη Λινάρδου, η δεύτερη επίσημη αγαπημένη της ζωής του.

Στην ίδια παράσταση συμμετείχε και ο Κώστας Βουτσάς, το υποκριτικό χάρισμα του οποίου διέκρινε αμέσως ο Σακελλάριος και τον πρότεινε στη Φίνος για την ταινία «Η κυρά μας η μαμή».

Σύμφωνα με τον Βουτσά αυτή ήταν η ταινία που τον έβγαλε από την αφάνεια. Ακολούθησαν βέβαια ένα σωρό ταινίες με πρώτη την «Αλίκη στο Ναυτικό». Χωρίς όμως την «Κυρά μας τη Μαμή» αυτός ο σπάνιος κωμικός ίσως να μην έλαμπε ποτέ στο πανί.

Ο Βουτσάς πάντως έκανε και τα παράπονά του για τον Σακελλάριο, θεωρώντας πως στη συνέχεια δεν τον βοήθησε όσο θα του άξιζε. Αντίθετα πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Δαλιανίδη. Ο «νέος της εποχής» στα χρυσά χρόνια του Ελληνικού σινεμά είτε με τον Σακελλάριο είτε με τον Δαλιανίδη θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους και αναγνωρίσιμους κωμικούς του '60.

Κι όσο κι αν παραπονιόταν για τον Σακελλάριο, ο έρωτας του Αλέκου για τη Νίκη Λινάρδου αποδείχθηκε το μαγικό όχημα πάνω στο οποίο επιβιβάστηκε από την καλή του την τύχη ο Κώστας Βουτσάς.