Όταν η Καραγιάννη και ο Βουτσάς πήραν διαζύγιο

Σε πείσμα του κοινού που θέλει τους αγαπημένους του ηθοποιούς να ενώνονται στη ζωή όπως και στην οθόνη η Μάρθα Καραγιάννη διηγείται ένα παραλειπόμενο από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Όταν η Καραγιάννη και ο Βουτσάς πήραν διαζύγιο

"Και να το ξαναπώ για πολλοστή φορά, όσο και αν δεν με πιστεύουν, πως δεν υπήρξαμε ζευγάρι. Κι ας πίστευε ο κόσμος πως εκτός από ζευγάρι στην οθόνη, ήμαστε και στη ζωή".

Αυτό επαναλάμβανε συχνά στις συνεντεύξεις της η Μάρθα Καραγιάννη, όταν ερχόταν ο λόγος στον Κώστα Βουτσά. Φαίνεται, ωστόσο, ότι στον κόσμο άρεσε η ιδέα να ζευγαρώνουν οι δυο τους και όταν έσβηναν οι προβολείς στα κινηματογραφικά πλατό. Έτσι η ίδια η Καραγιάννη διηγείται ένα επεισόδιο στις αίθουσες των δικαστηρίων τότε που μαζί με τον Βουτσά έδωσαν το παρών εκπροσωπώντας τον "Διόνυσο" για τα δικαιώματα των Ελλήνων ηθοποιών.

Μπαίνοντας η Μάρθα με τον Βουτσά στην αίθουσα του δικαστηρίου άκουσε πίσω της μια κυρία από το ακροατήριο να λέει: "Ήρθαν η Καραγιάννη με τον Βουτσά για να πάρουν διαζύγιο".

"Φυσικά έσκασα στα γέλια", σχολίασε η συμπαθής ηθοποιός, "Ας είναι, ας πιστεύουν ό,τι θέλουν. Η αλήθεια είναι πως με τον Βουτσά μας δένει μια αγάπη αγνή, δυνατή, αληθινή, αιώνια...".