Κόκκινα Φανάρια: Η αντίδραση του Παπαμιχαήλ όταν είδε το όνομά του κάτω από του Φούντα

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε να δει την ταινία "Κόκκινα φανάρια" στον κινηματογράφο "Ορφέα" και δεν πίστευε στα μάτια του. Το όνομά του ήταν κάτω από του Γιώργου Φούντα. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!

Κόκκινα Φανάρια: Η αντίδραση του Παπαμιχαήλ όταν είδε το όνομά του κάτω από του Φούντα

Το κυνήγι της δόξας στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου έκανε πολλούς από τους ηθοποιούς που σήμερα θαυμάζουμε να παρεκτρέπονται. Είναι αλήθεια βέβαια ότι υπήρχε μεγάλη αντιζηλία και ανταγωνισμός συχνά αθέμιτος.

Ο κάθε σταρ διαγκωνιζόταν με τους υπόλοιπους προσπαθώντας να εξασφαλίσει την θέση που θεωρούσε ότι του αξίζει. Όταν δεν το κατάφερνε μπορεί να κατέφευγε σε μεθόδους διόλου κολακευτικές για τον ίδιο.

Είναι γνωστή η αντίδραση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν είδε ξάφνου το όνομά του κάτω από του Γιώργου Φούντα στα "Κόκκινα Φανάρια".

Αυτό εξόργισε τον συμπαθή ηθοποιό και για να εκδικηθεί τον Μιχαηλίδη, τον κινηματογραφικό παραγωγό, θεώρησε καλό να σπάσει όλες τις βιτρίνες του κινηματογράφου "Ορφέα".

Η μεταξύ τους βεντέτα συνεχίστηκε λίγα χρόνια αργότερα όταν έπαιξαν ξύλο στις Κάννες μπροστά σε έκπληκτους Έλληνες και ξένους θεατές.