Επιστρέφει το Beach Handball

Η ΟΧΕ και η Επιτροπή του Beach Handball θα διοργανώσουν το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το έβδομο Κύπελλο Ελλάδας στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Επιστρέφει το Beach Handball

Επιστροφή στη δράση για το Beach Handball μετά και την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα η ΟΧΕ και η Επιτροπή του αθλήματος θα διοργανώσουν το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το έβδομο Κύπελλο Ελλάδας στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Οι πρωταθλητές και οι Κυπελλούχοι σε άνδρες και γυναίκες θα αναδειχθούν το τριήμερο 17-19 Ιουλίου 2020. Η διοργάνωση θα είναι η μοναδική που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας με τα πρωτόκολλα υγείας να τηρούνται κανονικά.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball, Κώστας Σταματιάδης δήλωσε: «Αξιολογήσαμε τα δεδομένα που είχαμε και αποφασίσαμε ότι οι συνθήκες για την διεξαγωγή αγώνων μπιτς χάντμπολ έχουν ωριμάσει. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι το άθλημα παίζεται σε ανοιχτό χώρο. Επίσης στην απόφαση μας έπαιξε ρόλο η πρόθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας να διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Νοέμβριο, κάτι που αυτομάτως μας υποχρεώνει να προετοιμάσουμε κατάλληλα για το τουρνουά, την κάτοχο του τίτλου, την Εθνική μας ομάδα Γυναικών. Νομίζω εκτός των άλλων είναι και μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές να ξαναμπούν σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς».