Διομήδης Άργους: Ανακοίνωσε τον Χόγκας της ΑΕΚ

Στον Διομήδη Άργους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαλίκ Χόγκας μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ

Διομήδης Άργους: Ανακοίνωσε τον Χόγκας της ΑΕΚ

Στη Handball Premier θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μαλίκ Χόγκας, καθώς συμφώνησε με τον Διομήδη Άργους.

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Χόγκας

Ο 32χρονος εξτρέμ μετά από τρία χρόνια στην ΑΕΚ αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των «λύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους:

«H διοίκηση του Διομήδη Άργους ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 32χρονο (δεξιός εξτρέμ, 1,77 μ. ύψος) Γαλλοαλγερινό παίκτη. Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις του από το ισχυρό γαλλικό πρωτάθλημα καθώς και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι βέβαιο πως θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στους ''λύκους''.

Μας μίλησε για το πώς έβλεπε τον Διομήδη μέχρι τώρα, τι μέτρησε περισσότερο στην επιλογή του, καθώς και για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο τη φετινή σεζόν:

''Συναντήθηκα με τον προπονητή μου Γιώργο Χαλκίδη και τους ανθρώπους της διοίκησης. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ άνετα ξεναγώντας με στην περιοχή. Η ομάδα είναι περισσότερο οργανωμένη πλέον και προσπαθεί με τη βοήθεια και του δήμου να ξαναχτίσει τη μεγάλη ομάδα του πρόσφατος παρελθόντος. Έχει αλλάξει πολύ από το 2016 που πρωτοήρθα στην Ελλάδα, είναι μια νεανική ομάδα με πολλές δυνατότητες και η νέα χρονιά προμηνύεται να είναι μια πολύ καλή σεζόν για τον Διομήδη.

Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει και εξετάζω για να μετακινηθώ σε μια ομάδα είναι ο προπονητής της. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πέρσι η αλλαγή που έφερε στον Διομήδη ο Γιώργος Χαλκίδης, αφού η ομάδα που αντιμετώπισα στον δεύτερο γύρο με αυτόν προπονητή ήταν εντελώς αλλαγμένη από τον αγώνα του πρώτου γύρου, μια ομάδα φρέσκια, με νέο στυλ παιχνιδιού και πολύ μαχητική. Πιστεύω πολύ στον προπονητή μου και στα πλάνα που έχει και είμαι βέβαιος πως με πολύ σκληρή δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις κάθε αγώνα.

Αυτή είναι μια ομάδα που χαίρομαι να παίζω. Η φιλοσοφία μου όταν παίζω σε μια ομάδα είναι πάντα η ίδια. Θέλω να δημιουργώ, μαζί με τους συμπαίκτες μου, ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας τόσο μέσα στα αποδυτήρια και στους αγώνες όσο και εκτός. Να βοηθώ και να στηρίζω τους νεαρότερους συμπαίκτες μου με τις συμβουλές μου και φυσικά να μάχομαι σε κάθε αγώνα χωρίς να χάνω το χαμόγελό μου!''».