Συνεχίζουν στη Δράμα Τουνγκελίδης και Χαϊτίδης

Στη Δράμα θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Ευγένης Τουνγκελίδης και ο Χρήστος Χαϊτίδης.

Συνεχίζουν στη Δράμα Τουνγκελίδης και Χαϊτίδης

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ευγένη Τουνγκελίδη και τον Χρήστο Χαϊτίδη γνωστοποίησε η διοίκηση της Δράμας. Αμφότεροι ήταν διακαής πόθος του προπονητή Σάκη Βαλαβάνη καθώς πραγματοποίησαν αρκετά καλές εμφανίσεις στη φετινή Handball Premier.

Ο δύο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Τουνγκελίδης συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στη Δράμα, ενώ από την άλλη ο Χαϊτίδης συμπλήρωσε φέτος μία εξαετία.

Έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Χαϊτίδης υποστήριξε: «Για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στην Δράμα. Πλέον αρχίζω και νιώθω όντως Δραμινός όπως πολλοί άνθρωποι με χαρακτηρίζουν εδώ. Δεν άργησα καθόλου να απαντήσω θετικά σε μια ακόμη ανανέωση διότι νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Θόδωρο Τογανίδη που τρέχει για όλους και για όλα και κατέστησε την παραμονή μου εφικτή. Ευχαριστώ τον κόουτς Σάκη Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και κάθε μέλος του Bianco Monte Δράμα 1986 που κάθε χρόνο βοηθούν ώστε να μεγαλώσει αυτός ο σύλλογος. Τέλος ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ήταν παρόν στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Του χρόνου πάμε πιο ψηλά»!

Ο Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για άλλη μία σεζόν με την φανέλα της Δράμας και θα βοηθήσω με την παρουσία μου να ανεβάσουμε την ομάδα μου όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να μείνω για άλλη μία χρονιά, καθώς με τα παιδιά έχουμε χτίσει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε μαζί ενωμένοι ακόμα και όταν κάτι πάει στραβά. Στόχος μου είναι να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει. Τέλος θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην διοίκηση και στο προπονητικό team που πιστεύουν σε μένα και μου έχουν εμπιστοσύνη, νομίζω μέχρι και σήμερα τους έχω βγάλει ασπροπρόσωπους».