Διπλή ενίσχυση της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό: Πήρε Τζηρά και Λέμος!

Διπλό χτύπημα από την ΑΕΚ στο χάντμπολ, καθώς έχει συμφωνήσει με τους Δημήτρη Τζηρά και Πάτρικ Λέμος, που έπαιζαν στον Ολυμπιακό!

Διπλή ενίσχυση της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό: Πήρε Τζηρά και Λέμος!

Σημαντική ενίσχυση για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα, με δυο παίκτες που αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Τζηρά και Πάτρικ Λέμος. Ο πρώτος πανηγύρισε με την ομάδα του Πειραιά δυο πρωταθλήματα και δυο κύπελλα, ενώ ο δεύτερος πανηγύρισε το περσινό νταμπλ.

Ο Βραζιλιάνος άσος πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Ελλάδα και του χρόνου θα είναι αντίπαλος των Πειραιωτών.

«Δυστυχώς, έκλεισε ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό γι' αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε μαζί.

Η ομάδα μου άνοιξε την πόρτα και πίστεψε σε εμένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, ευχαριστώ καθέναν με τον οποίο συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια (προπονητές, αθλητές, φυσιοθεραπευτές, Πρόεδρο) και τους φιλάθλους που πάντα με υποστήριζαν και με καλωσόρισαν θερμά.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και σας δίνω μια μεγάλη αγκαλιά» ήταν το μήνυμά του Πάτρικ Λέμος.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ ενισχύεται σημαντικά με τις δυο αυτές μεταγραφές ενώ ο Ολυμπιακός που ήταν γνωστό πως δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Λέμος τη νέα αγωνιστική περίοδο, χάνει και τον Τζηρά.