Παρέμβαση Κούγια για αλλοίωση πρωταθλήματος χάντμπολ

Ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για την ατιμωρησία των όσων δημιούργησαν επεισόδια στον τέταρτο τελικό της περασμένης σεζόν στη Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Παρέμβαση Κούγια για αλλοίωση πρωταθλήματος χάντμπολ

Με παρέμβαση του στην τηλεοπτική εκπομπή «News Sport» του Action 24, στην οποία ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, κ. Γκάντης, ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας έθιξε το θέμα της ατιμωρησίας για τα όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Έχασαν το φάκελο των επεισοδίων ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στο εν λόγω παιχνίδι είχαν σημειωθεί επεισόδια τα οποία οδήγησαν στην εκκένωση του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως από τον αγώνα απουσίαζε ο αθλητικός δικαστής της Ομοσπονδίας, ενώ μετέπειτα το φύλλο αγώνος έκανε «φτερά».

H ΟΧΕ ρίχνει την ευθύνη στην Αθλητική Δικαστή για τα επεισόδια του ΑΕΚ-Ολυμπιακός (pics)

Ένα χρόνο μετά δεν έχει τιμωρηθεί κανείς κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος. Συγκεκριμένα είπε: «Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής! Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη. Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; Δεν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του; Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις. Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα κατά παντός υπευθύνου. Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω. Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας. Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή».

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ, από τον 4ο τελικό, λόγω εισβολής οπαδών!