Κλιάιτς: «Αφήνουμε τον ΠΑΟΚ, τώρα προετοιμαζόμαστε για την ΑΕΚ»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς και ο ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, αναφέρθηκαν στη νίκη της ομάδας του Πειραιά επί του ΠΑΟΚ. 

Κλιάιτς: «Αφήνουμε τον ΠΑΟΚ, τώρα προετοιμαζόμαστε για την ΑΕΚ»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfpgr τα εξής: «Παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Αυτή τη βδομάδα πραγματοποιήσαμε σκληρές προπονήσεις γιατί προετοιμαζόμαστε για το ματς με την ΑΕΚ και σήμερα η ομάδα ήταν λίγο κουρασμένη και όχι στο 100% έτοιμη. Στην αρχή φάνηκε αυτό, ότι προερχόμαστε από σκληρές προπονήσεις. Έχουμε χρόνο μπροστά και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για τις 18 Μαρτίου».

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 33-23: Ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι»

Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης ανέφερε: «Είμαστε σε μια διαδικασία όπου προσπαθούμε να εντάξουμε ορισμένα καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε ένα νέο προπονητή και κάθε ημέρα για εμάς είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Νομίζω ότι και η σημερινή και οι προηγούμενες εμφανίσεις της ομάδας, είναι ενθαρρυντικές αναφορικά με το ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Από κει και πέρα ήταν μια υπέροχη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα σε όλα τα αθλήματα ζήσαμε μαγικές στιγμές και βέβαια με το νέο ότι οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη, έφτασαν τις 90.000 σε Μέλη και Φιλάθλους, μας χαροποιεί όλους ιδιαίτερα γιατί δείχνει τη στήριξη του κόσμου πάνω σε αυτή την προσπάθεια της διοίκησης. Τα καλύτερα θα έρθουν».