Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Πυλαία

Στην έδρα της Πυλαίας δοκιμάζεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού την Κυριακή (23/2, 11:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Πυλαία

Την ομάδα της Πυλαίας αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Η αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (23/2) στις 11:30. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, πριν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο Χάρης Μάλλιος δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την Πυλαία τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να βγάλουμε ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη. Δουλεύουμε εντατικά και σκληρά καθημερινά με την έλευση του νέου προπονητή για να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να αφομοιώσει τα θέλω του και θεωρώ ότι στα play-off θα είμαστε αυτοί που πρέπει».