Κλιάιτς: «Ικανοποιήμενος για 40 λεπτά, κάναμε κάποια χαζά λάθη»

Ο Νέναντ Κλιάιτς έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Αερωπό Έδεσσας.

Κλιάιτς: «Ικανοποιήμενος για 40 λεπτά, κάναμε κάποια χαζά λάθη»

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ο Νέναντ Κλιάιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Κροάτη έκαμψαν την αντίσταση του Αερωπού στην Έδεσσα με 25-23.

Αερωπός Έδεσσας - Ολυμπιακός 23-25: Νικηφόρο ντεμπούτο για Κλιάιτς

Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην απόδοση των Πειραιωτών και στάθηκε στα φθηνά λάθη των παικτών του που έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας στα πρώτα 40 λεπτά αλλά όχι από τα τελευταία 20. Νομίζαμε ότι είχε κριθεί το παιχνίδι, πράγμα που δεν είχε συμβεί, κάναμε κάποια χαζά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας πλησιάσει. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιου είδους λάθη και έχουμε μπροστά μας δρόμο για να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κανδύλας τόνισε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον νέο μας προπονητή. Η ομάδα σε κάποια σημεία έπαιξε πολύ καλά και αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι ότι πήραμε μια νίκη έστω και δύσκολα. Στη συνέχεια πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή μας και να προχωρήσουμε».