Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας υπό το βλέμμα του Κλιάιτς

Τον Φίλιππο Βέροιας υποδέχεται το Σάββατο (8/2, 18:00) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την 15η αγωνιστική της Handball Premier. 

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας υπό το βλέμμα του Κλιάιτς

Την 14η νίκη του στη φετινή Handball Premier θέλει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας (8/2, 18:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κλιάιτς

Στο «Μ. Μερκούρη» θα βρεθεί και ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», Νέναντ Κλιάιτς που θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νέων παικτών του.

Κλιάιτς: «Είμαστε αισιόδοξοι, στον Ολυμπιακό ήρθα για το πρωτάθλημα»

Στον πάγκο των Πειραιωτών θα κάτσει ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης που δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: «Η ομάδα ανοίγει μια καινούργια σελίδα. Όλα τα παιδιά θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσουν τη συμμετοχή τους όσο περισσότερο μπορούν. Όλοι θα έχουν το χρόνο τους με γνώμονα να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα είχε όλα τα εχέγγυα και θα καταφέρει να φέρει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στον Πειραιά στο τέλος της σεζόν».

Από την αποστολή των γηπεδούχων απουσιάζει ο Χάρης Μάλλιος, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστούν οι συμμετοχές των Τζέριτς και Όστοϊτς. Αντίθετα χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Τζηράς.